torsdag, februar 21, 2019

Ferie i Italien

Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte, venter der altid et eventyr på dig i Italien.

Da det er et af den moderne civilisations knudepunkter, der daterer tilbage til før bibelsk tid, får besøgende mulighed for at opleve menneskehedens forskellige æraer langs Italiens veje som intet andet sted i verden i dag. Snup en kop kaffe, gå på opdagelse på et torv, mere behøver du ikke for at finde noget virkelig fantastisk i dette land.

Italien er mere end et sted at udforske oldtiden. En tur til Venedig er en oplevelse, du aldrig finder magen til. Rom byder på nogle fantastiske metropolitanske oplevelser. Du kan nyde et glas vin på en strand, udforske naturens helligdomme, eller flyve afsted til de italienske øer for at opleve nogle af verdens bedste muligheder for at hike. Har du lyst til at blive vist rundt på en vingård? Se et mesterværk fra Renæssancen i egen høje person? Alt det kan man i Italien.

Der er masser af steder i Rom, der fortjener et besøg, hvis du aldrig har oplevet dem før. Du kan også udforske de nordlige bjerge, for eksempel Dolomitterne, for at nyde den varme gæstfrihed, man finder i en lille landsby, der ligger mellem bjergtinderne. Fra toppen af verden til havet vil Italien bogstaveligt talt gøre dig åndeløs, hvis du bare giver det en chance.

City guider

Catania

Catania, som ligger ud til det Ioniske Hav, er måske simpelthen et af de smukkeste steder, Italien har at tilbyde. Etna ligger i baggrunden, en høj påmindelse om den risiko, man accepterer, når man bor eller bare besøger denne by, der ligger langs den sicilianske kyst. Større jordskælv har ramt Catania gennem århundreder, ligesom der har været udbrud af Etna i årenes løb. Selve byen blev grundlagt i det 8. århundrede f.Kr. og har været et lysende eksempel på kultur lige siden. Skal du snart rejse til Catania? Her er et...

Hvor er Italien i Europa - Kort over Italien

Besøg Italien.

Rejseråd og tips for Italien.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Valutakurs i Italien (Euro)

DKK - Danske krone
EUR
7,4624

Hvad er hovedstaden i Italien