mandag, april 22, 2019

Ferie i Tyskland

Der er ikke noget med at gemme sig fra fortiden i Tyskland. Du kan besøge museer og fortidslevn, der giver et ærligt indblik i Anden Verdenskrig, og derefter nyde charmen på friluftsmarked i Bayern.

Vil du gerne udforske bjergene? Tyskland byder på mange muligheder for at hike, cykle og sejle for dem, der gerne vil have, at udendørs eventyr skal være en del af ferien. Tag ud og gå på opdagelse i nogle af de mange middelalderslotte, der står vagt over det tyske landskab. Far vild langt fra alfarvej, omgivet af marker, og føl den kærlighed, der er gået ind i arbejdet med at dyrke landet. Der er ingen dårlige valg her.

Hvad enten det er et bindingsværkshus på en brolagt gade eller et metropolitisk mesterværk, kan du fordybe dig i det moderne eller det ældgamle og så snuppe et krus øl bagefter. Der er altid en skjult perle at finde et eller andet sted. Tag en tur ned ad floden, nyd en strand oppe nordpå eller indånd den friske bjergluft. I Tyskland kan du vælge én oplevelse eller dem alle sammen og blive rigt belønnet.

Hvilken som helst by kan være den perfekte udgangspunkt for at udforske det meste af landet. Vælg hvilket slags eventyr, du gerne vil have, og gør dig så klar til at pakke til et længere ophold, for der er kun et ord, der rigtig kan beskrive, hvordan en tysk ferie er – fantastisk.

City guider

Aachen

Rejser til Aachen, Tyskland Her finder du information og tilbud på rejser til Aachen. Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber. Populære kør selv rejser til Aachen Hotel og lejlighed i Aachen Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder Lej en bil i Tyskland Se mere herunder omkring leje af bil Hvordan kommer man til Aachen Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer Kør selv ferie Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport Busrejser...

Ahlbeck

Rejser til Ahlbeck, Tyskland Her finder du information og tilbud på rejser. Søg efter billigste rejser og hotel i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber. Populære kør selv rejser til Ahlbeck Hotel og lejlighed i Ahlbeck Lej en bil i Tyskland Rejser til Ahlbeck Kør selv ferie Busrejser til Ahlbeck Grupperejser med bus og fly Kan man rejse med tog til Ahlbeck ? Turistinformation om Ahlbeck Hvad skal man se i Ahlbeck Shopping i Ahlbeck Gode restauranter i Ahlbeck Tandlæger i Tyskland og Ahlbeck Mere information om Tyskland og Ahlbeck Hvor ligger Ahlbeck i Tyskland ?

Ahrensburg

Rejser til Ahrensburg, Tyskland Her finder du information og tilbud på rejser til Ahrensburg. Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber. Populære kør selv rejser til Ahrensburg Hotel og lejlighed i Ahrensburg Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder Lej en bil i Tyskland Se mere herunder omkring leje af bil Rejser til Ahrensburg Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer Kør selv ferie Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport Busrejser til Ahrensburg Busrejser...

Ahrenshoop

Rejser til Ahrenshoop, Tyskland Her finder du information og tilbud på rejser til Ahrenshoop. Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber. Populære kør selv rejser til Ahrenshoop Hotel og lejlighed i Ahrenshoop Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder Lej en bil i Tyskland Se mere herunder omkring leje af bil Hvordan kommer man til Ahrenshoop Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer Kør selv ferie Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport Busrejser...

Aichach

Rejser til Aichach, Tyskland Her finder du information og tilbud på rejser til Aichach. Find de billigste rejser, lejligheder og hoteller i søgemaskine, søger blandt alle større portaler og hos selskabernes egne websites. Også blandt lavpris flyselskaber. Populære kør selv rejser til Aichach Hotel og lejlighed i Aichach Herunder kan du se mere information om hoteller og lejligheder Lej en bil i Tyskland Se mere herunder omkring leje af bil Hvordan kommer man til Aichach Herunder kan du se mere omkring rejser og rejsetilbud på forskellige rejseformer Kør selv ferie Herunder kan du se mere omkring ferie med egen transport Busrejser...

Hvor er Tyskland i Europa - Kort over Tyskland

Besøg Tyskland.

Rejseråd og tips for Tyskland.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Valutakurs Tyskland (Euro)

DKK - Danske krone
EUR
7,4640

Hvad er hovedstaden i Tyskland