Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Feldbach

Østrig

#Austria Rejser til Østrig Smukke bjergudsigter, udsøgte koncerthaller, god mad og drikke samt et væld af seværdigheder. De Østrigske alper byder på skiferier året rundt og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Feldbach

Feldbach er en by med omkring 13.000 indbyggere i den sydøstlige del af den østrigske delstat Steiermark, nær den slovenske og ungarske grænse. Det ligger i dalen omkring floden Raab.

Resultater fra den neolitiske periode beviser den tidlige eksistens af en bosættelse i det område, hvor Feldbach nu er beliggende. Feldbach oplevede et stort økonomisk opsving, efter at den ungarske vestlige jernbane blev åbnet i 1873. Samtidig blev den nærliggende kurby Bad Gleichenberg kendt.

Bedste seværdigheder i Feldbach

Sognekirke: Den første kirke var forbundet med laboratoriebygningen, som stadig eksisterer i dag. Byggeriet til den nye kirke i renæssancestil startede i 1898. Det oprindelige kirketårn blev ødelagt i 1945, som derefter blev erstattet af et fritstående tårn.

Steinener Metzen: Byens vartegn anslås at være rejst i det 15. århundrede. Dette bægerlignende mål for mængde blev brugt som et standardmål for træcontainere til afgrøder og er den eneste af sin type i Østrig.

Tabor museum: Tabor blev bygget som en befæstning i middelalderen og huser nu et museum dedikeret til livet i regionen fra stenalderen og frem til den nylige fortid. Udstillinger inkluderer det første østrigske fiskerimuseum, det første østrigske skræddersymuseum og dokumenter fra Første Verdenskrig og Anden Verdenskrig.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Feldbach Tourist Information

Tourismusverband Feldbach
Hauptplatz 1
8330 Feldbach
Österreich

T: +43 3152 3079

www: Website Link

Steirische Tourismus

St.-Peter-Hauptstraße 243
8042 Graz
Österreich

T: +43 316 4003 0
F: +43 316 4003 10

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Østrigs turistkontor

#Touristboard Austria Tourism Authority Österreich Werbung Vienna Vordere Zollamtsstraße 13 1030 Wien Austria T: +43 (0) 1 58 866 0 F: +43 (0) 1 58 855 20 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#austria #visitaustria #iaustria #touristinformation...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Østrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#austria #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Feldbach
broken clouds
31.3 ° C
32.6 °
27.2 °
53 %
1.2kmh
74 %
ons
31 °
tors
30 °
fre
33 °
lør
27 °
søn
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#austria #Feldbach #iFeldbach #visitFeldbach #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her