Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Fredericia

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Fredericia

Den smukke Fredericia blev grundlagt i 1650 af Frederik III. Grundlagt og beholdt sit navn siden dets tidlige dage. Det er en gammel befæstet by, der blev bygget for at beskytte de centrale og nordlige områder i Danmark.

I centrum af Fredericia finder du en smuk strand med blåt flag, der bare venter på at blive nydt. Der er et sekund lige uden for byen i den lille landsby Skærbæk. Ikke kun vil du opleve masser af solskin og sjov, men du vil også være i stand til at udforske regionens gamle fiskerikultur. På en klar dag kan du nyde udsigten over Fyn, mens du nyder en is.

Da det er en gammel befæstet by, byder bymuren på en sjov rundvisning i byens centrum. Det tager cirka 50 minutter at gå rundt om væggene, forudsat at du ikke kan finde noget, der får dig til at stoppe undervejs. Her finder du gamle kanoner, mange historiske monumenter, bymure, porte og meget mere. Hvis du vil ind på bymuren, skal du starte dit eventyr ved kongeporten for at få den bedste oplevelse.

Du vil også nyde en sommereftermiddag i Nordstjernen, det ældste hus i byen. Det har et lille kunstgalleri, og der er ofte smukke blomsterarrangementer med lyse farver. Det er altid en mulighed at sejle på fjorden også. Fredericia tilbyder et fantastisk udvalg af aktiviteter og eventyr. Når det er sagt, er det op til dig at vælge dit eget eventyr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hillerød Tourist Information

Fredericia Velkomstcenter
Prinsessegade 27
7000 Fredericia

T: +45 72 11 35 11

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Fredericia
overcast clouds
18.1 ° C
18.2 °
17.4 °
86 %
1.3kmh
100 %
tors
17 °
fre
16 °
lør
15 °
søn
16 °
man
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Venskabsbyer

Norge Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Kristiansund

#Kristiansund Rejser til Kristiansund Kristiansund er en by med en rig historie, nogle forskere mener endda at den første nordmand havde hjemme på dette sted. Selv...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Fredericia #iFredericia #VisitFredericia #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her