Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Garda

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Garda

Gardasøen er et af de smukkeste områder i Italien. Med blidt vand og  smukke solnedgange skal der kun et billede til for at forstå, hvorfor det er blevet en feriedestination i verdensklasse. Når du besøger Garda, på den sydlige bred af søen, der deler sit navn, vil du finde en bred vifte af aktiviteter og overnatningssteder, der venter på dig.

Garda giver den besøgende de små gader, farverige fronter og skjulte perler, som man ville forvente at finde på en lille ferieby. Byens historiske centrum er stadig intakt og giver en fascinerende rundvisning i det autentiske Italien fra århundreder siden. Uden for aktiviteterne ved Gardasøen er det her, du vil finde dig selv at tilbringe det meste af din tid.

Adskillige utrolige vartegn er tilgængelige for rundvisning under dit ophold i Garda. Sørg for at besøge Villa degli Albertini, et mesterværk fra det 16. århundrede med sine smukke magnoliatræer. Du vil også besøge Palazzo dei Capitani, bygget i venetiansk gotisk stil omkring det 14. århundrede.

Rocca of Garda, kommunens gamle slot, står 300 m over byen og er en afspejling af de defensive behov, som dette samfund engang krævede. På toppen finder du en smuk udsigt over Gardasøen i sin helhed. Sørg for at besøge karmelitklosteret, bygget i det 15. århundrede, under dette eventyr. Garda giver dig en chance for at slappe af og forynge på den måde, der passer dig bedst. Kom her for at have det sjovt, og du vil opdage, at tiden går i sit eget tempo her.

Rejser til Garda, Italien

Læs om og få inspiration til en tur i byen, tjek de billigste flybilletter og hoteller i Garda og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione del Veneto

Direzione Promozione Economica e Internazionalizzazione

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Garda
few clouds
30.3 ° C
32.7 °
28.9 °
59 %
1.2kmh
14 %
ons
30 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
28 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

“Veneto #Garda #iGarda #VisitGarda #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her