Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Garmisch-Partenkirchen

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Garmisch-Partenkirchen

Garmisch-Partenkirchen ligger i Bayerns bjerge ved foden af Tysklands højeste bjerg. Zugspitze tårner sig næsten 3000 meter over byen ved Tysklands sydlige grænse, Garmisch-Partenkirchen har traditionelt har været to separate byer i det meste af den tid, den har eksisteret.

Selv om de i dag er forenede, har hver af byerne stadig en separat identitet fra den anden. Historien har ikke været venlig her – en heksejagt i Salem-stil sidst i det 16. århundrede førte til retsforfølgelsen og henrettelsen af næsten 10% af områdets befolkning.

Vandfaldene i Partnach-kløften er simpelthen storslåede

Mange bjergbyer byder på chancen for eventyr, men Partnach-kløften har noget, der er noget helt særligt. Dette naturvidunder har været et monument siden 1912 på grund af dets vandfald, strømfald, og fredfyldte søer. Der er blevet anlagt to sikre stier gennem kløften. Hvis du virkelig vil se noget særligt, er jernbroen i kløften 70 meter høj. Stierne bringer dig også direkte ned til det brusende vand.

Garmisch-Partenkirchen er også en Olympisk by, der var vært for de første Alpine ski-konkurrencer i de berømte lege i 1936. Hvis du tager til det Olympiske Stadion for en rundvisning, er det blot 25 minutters gang før du kan nyde Partnach kløften. I stedet for at gå derhen anbefaler vi dog at leje en hestevogn for at få en helt enestående oplevelse.

Overvej et eftermiddagsbesøg til det Olympiske Stadion så du kan nyde en aftentur til kløften. Der er guidede ture ved fakkellys, der afholdes både sommer og vinter. Det er en enestående oplevelse at se lyset fra faklerne glimte fra de tæthængende istapper, der dækker kløften.

Et lille slot, men en stor oplevelse

Blot 10 kilometer syd for Garmisch-Partenkirchen ligger kongens slot på Schachen. Dette lille slot er bygget midt i det 19. århundrede, og man kan kun komme dertil til fods. Vandreturen fra Garmisch-Partenkirchen tager omkring fire timer. Denne tur er umagen værd, for der er ikke blot en konstant smuk udsigt, man kan nyde. Slottet er en af de ting, man har udsigt til, og det er bygget i orientalsk arkitektur. Der er en alpin botanisk have med over 1000 forskellige plantearter.

Sørg også for at blive lidt længere, når du nyder de historiske bymidter i Garmisch og Partenkirchen, især når du tager rundt på det lokale Werdenfels Museum. Det omfatter fem etager af udstillinger og modsvarer de oplevelser, man kan få i Fraundorfer Inn, som giver dig et godt indblik i, hvordan livet er i Bayern.

Rejser til Garmisch-Partenkirchen, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Garmisch-Partenkirchen og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Garmisch-Partenkirchen Tourist Information

Richard-Strauss-Platz 2
82467 Garmisch-Partenkirchen

T: +49 08821 180700

www: website link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Garmisch-Partenkirchen
light rain
10 ° C
11 °
9.9 °
96 %
1.4kmh
100 %
man
14 °
tirs
19 °
ons
23 °
tors
20 °
fre
11 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#GarmischPartenkirchen #iGarmischPartenkirchen #VisitGarmischPartenkirchen #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation