Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Geneva

Schweiz Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Schweiz

#Switzerland Rejser til Schweiz Der er mere at se i Schweiz end snedækkede bjergetoppe, smukke grønne dale, og gemte hytter, selvom der er mange af dem. Landet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Geneva

Genève den mest berømte by i Schweiz. Byen giver navn til Genève konventionerne, en række traktater og protokoller, der definerer soldaters rettigheder i krigstid, beskytter de sårede og yder beskyttelse til civile i en krigszone. Den første traktat blev oprettet i 1864, men når folk henviser til Genève konventionen, er det til opdateringen af ​​disse traktater og protokoller fra 1949 efter Anden Verdenskrig.

Genève er rangeret som et af de bedste steder at bo med hensyn til livskvalitet, og det er let at se, hvorfor det er sådan. Der er 82 bygninger og lokationer der er blevet opført på det nationale register, herunder hele den gamle bydel.

Røde Kors og Røde Halvmåne organisation hjælper med at reagere i forskellige nødsituationer, fra naturkatastrofer til krige, der påvirker civilbefolkningen. De giver grundlæggende behov, husly og minder os om vores menneskelighed. Det er denne humanisme, der i sidste ende er udstillet her, og derfor er selve museet så bevægende.

Mange betragter New York som hovedkvarter for De Forenede Nationer, men Folkepaladset har også tjent FN som hovedkvarter i Genève siden 1946. Stedet blev oprindeligt konstrueret til at tjene som hovedkvarter for Folkeforbundet efter første verdenskrig. Stedet er åbent for offentligheden, det er et af de største bygningskomplekser i Europa.

Et af årets højdepunkter i Geneve er biludstillingen, der afholdes i marts. Det er en international udstilling af alle verdens bilproducenter. Du vil se mange enestående biler udstillet, da mange af verdens dyreste biler vises. Bare rolig – der er også masser af køretøjer at se på, der er beregnet for den gennemsnitlige husstand.

Rejser til Geneve, Schweiz

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Geneve og Schweiz.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Geneva Tourist Information Office

Promenade du Lac, Jard. Anglais
1204 Genève

T: +41 22 909 70 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Schweiz turistkontor

#Touristboard Switzerland Tourism Authority Morgartenstrasse 5a CH-8004 Zurich Switzerland T: 00800 100 200 29 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Switzerland #visitSwitzerland #iSwitzerland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Schweiz valuta, Frank

1 Franc = 100 centime/rappen/centesimo 5, 10, 20 centime/rappen/centesimo 0,5, 1, 2, 5 Franc10, 20, 50, 100, 200, 1,000 Franc   Swiss National Bank#Switzerland #Franc #chf #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Geneva
few clouds
24.8 ° C
29 °
24.2 °
45 %
2.1kmh
20 %
tirs
31 °
ons
28 °
tors
24 °
fre
25 °
lør
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Geneva #iGeneva #VisitGeneva #Switzerland #VisitSwitzerland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her