Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Genoa

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Genova

Genova er en af ​​de største byer i Italien og ligger i den nordlige del af landet. Det er også en af ​​de største byer ved Middelhavet, og det er også Italiens største havneby.

Igennem historiske tider har der været talrige vartegn i denne by, der har været storslåede og imponerende, hvilket har gjort, at byen også kaldes “Den Stolte” på grund af omfanget af disse monumenter. Denne stolthed kan ses i alle sektorer af byen, fra den mindste bod med fødevarer til springvand, der dominerer offentlige pladser som Piazza de Ferrari.

Planlægger du en tur til Genova i den nærmeste fremtid? Vi har samlet et par ideer til at hjælpe dig lave dine egne planer for at nyde denne by i vid udstrækning.

Du kunne fylde en hel tur med bare historiske steder!

Hvert skridt du tager i Genova synes at runge gennem tiderne, hvilket gør dig til en del af hvert åndedrag, denne by tager. Vi anbefaler at fokusere på byens vartegn i byen, hvis du udforsker denne by for første gang, hvilket vil sige, at dit første stop ville være Lanterna. Det ligger 30 km ude i havet, men fordi det er over 110 meter højt, vil du stadig være i stand til at se det, når du står på bredden af ​​Middelhavet. Hvis du er ambitiøs, kan du leje en båd, der vil bringe dig tæt på fyret, selv om priserne kan være høje for dette arrangement.

Det andet symbol for byen er springvandet i den førnævnte piazza. Det er for nylig blevet restaureret til at afspejle dets tidligere storhed og repræsenterer det liv, der flyder gennem hele Genova. Der er også flere bemærkelsesværdige historiske steder på dette torv, som man kan besøge, herunder Palace of the Doges, teatret Carlo Felice, der har neo-klassisk arkitektur, og hertugen af ​​Gallieras slot.

Genova har over 80.000 kvadratmeter parkområder

Genova er en by, der virkelig har lagt vægt på udviklingen af ​​sin grønne områder og dens bestræbelser er tydelige, når du besøger en af disse parker. Den mest bemærkelsesværdige af dem alle er Villetta Di Negro, som ligger i hjertet af selve Genova. Parken har udsigt over den historiske bymidte og har masser af åben plads, du kan vandre rundt og nyde, mens du kigger på nogle af de skønneste omgivelser, verden har at byde på.

Hvis du tager uden for byens centrum, anbefaler vi at besøge Villa Durazzo Pallavicini, som er bygget i en meget romantisk, næsten engelsk stil. Parken og de botaniske haver er åbne dagligt, og der er også et museum på området, som er dedikeret til Grimaldi ejendommen. Der er to damme, en meget stor grotte og snesevis af strukturer, du kan more dig med at se, mens du går på opdagelse på udendørsarealerne.

Planlægger du snart en tur til Genova? Denne by er vævet ind i tidens stof og venter på at blive præget af din karakter.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Liguria

Piazza De Ferrari 1
16121 Genova

T: +39 010 54851

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Genoa
clear sky
20.8 ° C
22.4 °
18.5 °
74 %
2.6kmh
0 %
tors
21 °
fre
23 °
lør
23 °
søn
24 °
man
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Liguria #LaMiaLiguria #Genoa #iGenoa #VisitGenoa #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her