Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Glücksburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Glücksburg

Denne lille by ligger ved den tyske Østersøkyst, i det nordlige Tyskland. Byen er hjemsted for en flådebase men domineres af kystlinje og utallige slotte som frit kan udforskes.

Hvis du besøger Glucksburg Slot vil du blive mødt med en fantastisk udsigt over byen. Slottet befinder sig ved en sø og er fuldendt med et smukt haveområde som især er et besøg værd når solen skinner. Du kan medbringe din egen frokost eller besøge slottets egen restaurant. Der udstilles blandt andet artefakter og skatte med forbindelser til Europas kongefamilier.

Vil du gerne en tur på stranden bør du lægge turen forbi Langballigau. Stranden er ren og der er mulighed for at lege strandstole, hvis du ikke føler for at ligge på sandet. Det er et dejligt sted, hvis du gerne vil gå en tur på stranden og derefter have mulighed for at vælge mellem et udvalg af restauranter. Der er endda en legeplads til børnene, hvis de ikke gider ligge og sole sig.

Glucksburg Power Park byder på en interessant oplevelse for enhver som interesserer sig for strømproduktion. Parken byder på interaktive og familievenlige aktiviteter spredt over flere end 30 forskellige stationer. Det er en udstilling som efterhånden er ved at være gammel, men det er ikke en mindre underholdende attraktion af den grund.

For de fleste er Glucksburg et stoppested på vej til den endelige destination, men byen har alligevel en unik charme som er et besøg værd. Tag på udforskning og nyd den fantastiske gæstfrihed byen er kendt for.

Rejser til Glucksburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Glucksburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Glücksburg Tourist Information

Schinderdam 5
24960 Glücksburg

T: +49 04631 451100
F: +49 04631 451800

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Glücksburg
broken clouds
16.4 ° C
16.9 °
15.4 °
78 %
8.9kmh
75 %
ons
16 °
tors
16 °
fre
15 °
lør
13 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Glücksburg #iGlücksburg #VisitGlücksburg #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her