Søg i verden - indtast ord eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Glückstadt

Tyskland

Tyskland Rejse Video Tyskland Guide   Hvad skal man se i Tyskland ?   Tyskland byer og regioner Hvordan kommer man til Tyskland ? I egen bil til Tyskland Med bus til...

Glückstadt Video

Sammenlign priser på rejser

Kun 1 klik - prøv multi søgemaskine for at finde den billigste rejse, søgemaskinen søger i mere end 700 forskellige portaler for de billigste rejsetilbud.

Gode hoteltilbud

Her kan du se dagens top tilbud på gode hoteller, du kan se en samlet liste over alle hoteller og lejligheder med aktuelle priser på linket herunder.

Glückstadt Guide

 

Seværdigheder i Glückstadt

 

Oplevelser med guide

Oplev byen, attraktioner og aktiviteter med lokal guide

Hvor ligger Glückstadt i Tyskland

Hvor ligger byen i Tyskland og hvor langt er der til Glückstadt ?, se kort og afstande her.

På kortet kan du se i hvilken region / delstat byen ligger i Tyskland. Du kan også klikke dig frem til rutebeskrivelser ved at klikke på “rutevejledning”, hvorefter du kan se et større kort med forslag til ruter.

Hvordan kommer man til Glückstadt

Kør selv ferie til Glückstadt

Hvis du vælger at køre i din egen bil kan du prøve søgemaskine der søger både hoteller og lejligheder på alle de større portaler samt hotellernes egne sider. Efter en søgning får du en liste med alle de bedste tilbud sorteret efter pris, der kan være meget store prisforskelle og med en søgning får du alle de bedste tilbud med et klik.

Bus til Glückstadt

Hvis du vil med bus er der muligheder for dette også. Selskabet Flixbus har mange busforbindelser til hele Europa og du kan finde mange billige busrejser.

Omio søger bus, tog og flyforbindelser til din destination, blandt andet Flixbus forbindelser og sammenligner disse med andre transportformer.

Tog til Glückstadt

Hvis du vil rejse med tog er det naturligvis muligt. Bemærk at det ikke er alle togselskaber der er med i internationalt samarbejde, hvis ikke togselskabet deltager internationalt kan du se yderligere informationer på nationalt website. I søgemaskinen kan du se priser, køreplaner og togforbindelser og du kan sammenligne priser på tog, bus og flyrejser.

Fly til Glückstadt

Flyrejser er en mulighed og du kan søge efter de billigste flyrejser og flyforbindelser i søgemaskine der viser dig de forskellige flyselskaber, og priser på flybilletter.

Nærmeste lufthavn til Glückstadt

Fra lufthavn til centrum

Har du brug for lufthavns transfer kan du prøve en søgning efter dette hos en af de mange udbydere af transfer service til og fra terminaler.

Glückstadt Turistinformation

Große Nübelstrasse 31
25348 Glückstadt

T: +49 04124 937585
F: +49 04124 937586

www: website link

Godt at vide

Her kan du finde informationer der er godt at vide på din rejse

Info

More

  Shopping i Glückstadt

  Priser i Tyskland, Big Mac indeks

  Hvad koster middag på restaurant i Glückstadt ? Hvad koster varer i Tyskland ? Hvad koster transport i Tyskland ? Du kan se et aktuelt prisindeks for Tyskland. Indeks sammenligner priserne i en række større tyske byer.

  Shopping i Tyskland

  Der er gode shopping muligheder i Tyskland. Moms på mange varer i Tyskland er lavere og priserne er derfor fordelagtige. De fleste specialbutikker ligger i centrum. Rundt omkring byens centrale plads ligger de forretninger der sælger  kendte mærker, i sidegaderne finder du specialforretninger. Uden for centrum ligger de større butikker og indkøbscentre, her finder du gode parkerings muligheder. Se mere om shopping muligheder.

  Gode restauranter i Glückstadt

  Spis ude i Glückstadt ?, Find en god restaurant i Glückstadt.

  Når du er kommet til Glückstadt har du formentlig behov for at spise på et tidspunkt. Du kan finde liste med alle restauranter samt anmeldelser og rating på gode og billige restauranter Glückstadt.

  Ferie med børn

  Hvis du skal på familie ferie med børn til Glückstadt kan du her se nogle link med ideer til ferien.

  Website – Glückstadt for families

  Tandlæge i Tyskland

  Flere og flere danskere rejser over grænsen for at benytte sig at tandlæger i udlandet. Det er en del billigere at benytte tandlæger i Tyskland frem for danske tandlæger. Besparelsen ved at benytte en tysk tandlæge er generelt på 20 – 30 %

  Bedste rejsetidspunkt Glückstadt

  Hvornår er det bedste rejsetidspunkt til en ferie i Tyskland ?

  Tyskland har generelt et kontinentalt klima med behagelige varme somre og kølige vintre. I det sydlige Tyskland og de mere bjergrige områder i landet er vejret noget køligere end de lavere liggende områder. Alperne er den vådeste region og med mest snefald, skiløjperne fungerer normalt mellem midten af december til marts.

  De fleste turister mener det bedste tidspunkt at komme til Tyskland er fra maj til september. Storbyferie i Tyskland er populære året rundt. Mange tyskere vælger at holde ferie i Tyskland og de mest populære destinationer, især langs Rhinen kan være meget overfyldte i højsæsonen.

  Glückstadt vejr og vejrudsigt

  Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for kommende periode. Vejrudsigt opdateres flere gange dagligt.

  Glückstadt
  overcast clouds
  4.2 ° C
  4.7 °
  3.9 °
  80 %
  2.7kmh
  100 %
  lør
  4 °
  søn
  2 °
  man
  2 °
  tirs
  -0 °
  ons
  -0 °

  Social media links

  Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

  Top 10 populære hashtags på vores sider:

  #Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

  Andre populære hashtags er:

  #Glückstadt #Tyskland #Citytour #Citywalk #Sightseeing

  Bedøm en ferie i byen

  Her kan du læse og skrive kommentarer og bedømmelser af en ferie i byen, del erfaringer med andre der har været eller gerne vil besøge destinationen.

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  GLUCKSTADT
  Average rating:  
   0 reviews