Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Golden Sands

Bulgarien

#Bulgaria Rejser til Bulgarien Bulgarien er et livligt, smukt land fyldt med mulige steder at gå på opdagelse på din næste ferie. Bulgarien er bedst kendt for...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Golden Sands

Golden Sands, som ligger ved Sortehavet og lige ved siden af en storslået nationalpark, er et omfattende resort samfund. Der er tre grundlæggende årsager til, at folk bør besøge Golden Sands: De har meget rimelige priser, havudsigten og andre omkringliggende udsigter er spektakulære, og klimaet egner sig til at slappe af.

Selv om mange mennesker vælger at besøge Golden Sands på grund af de gyldne sandstrande, hvor de kan boltre sig og lege, er der mange andre ting at se og gøre for de mere eventyrlystne besøgende på et besøg til denne resort.

De gamle skove

Den første dokumentation om de skove, der omgiver Golden Sands, kaldte dem de mytiske dværges hjem, der kunne fortrylle en besøgende og få dem til at opholde sig i skoven for evigt. Når du stirre op i trætoppene, vil du indse, at en magisk trylleformular slet ikke er nødvendig for at få dig til at ønske, at bo der, fordi skoven er nok til at overbevise dig helt alene. En hule blandt de gamle træer fungerede også som et kloster fra de tidligste dokumenterede perioder hele vejen gennem det andet bulgarske rige. I moderne tid blev skoven brugt som skjulested for en mere forbryderisk race af mennesker.

Golden Sands Naturpark

Med over 100 forskellige dyrearter, der hører hjemme i parken, har Golden Sands Naturpark mineralske varme kilder og masser af vådområder at udforske. I modsætning til andre naturparker, er der masser af forskellige sub-økosystemer at udforske. Fra buskadser til tætte skove, der ligner et tropisk landskab, får du en vidunderlig fornemmelse af naturen, når du tilbringer din tid her. Ture i parken fås via de mere end 100 hoteller, der ligger i Golden Sands, eller du kan vælge at udforske på egen hånd. Uanset hvad, vil du få et eventyr, du vil huske for livet!

Der venter dig balneoterapi i verdensklasse

Balneoterapi er behandling af sygdomme ved badningsmetoder og med de mange mineralske kilder ved Golden Springs kan du få den unikke behandling, du har brug for. Uanset om du er bare stresset og har brug for lidt tid til at slappe af, eller din gigt er blusset op, og smertestillende medicin ikke virker, kan balneoterapien på Golden Springs behandle det, og meget, meget mere. Der kan også sættes mudder, mikroelementer og andre urter til mineralvandet for dig, så du kan få den særlige behandling, din krop har brug for.

Rejser til Golden Sands, Bulgarien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Golden Sands og Bulgarien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Golden Sands Tourist Information Office

Zlatni Pyasatsi
Administrativna Sgrada Rila

T: +359 52 355 184

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bulgariens turistkontor

#Touristboard Bulgaria Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Bulgaria #visitBulgaria #iBulgaria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Bulgarien valuta, Lev

1 Lev = 100 stotinki. 1, 2, 5, 10, 20, 50 stotinki 1, 2 Lev2, 5, 10, 20, 50, 100 Lev   National Bank of Bulgaria#Bulgaria #lev #bgn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Varna
few clouds
32.4 ° C
36 °
27.5 °
60 %
5.7kmh
20 %
tirs
32 °
ons
32 °
tors
29 °
fre
32 °
lør
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#bulgaria #visitbulgaria #GoldenSands #iGoldenSands #visitGoldenSands #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her