Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Göttingen

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Göttingen

Göttingen er universitetsby, en slags tysk Cambridge eller Oxford. Universitetet i Göttingen blev grundlagt i 1734 af George II, konge af Storbritannien og kurfyrste i Hannover, og blev hurtigt et af de mest prestigefyldte universiteter i Tyskland med 45 nobelpristagere.

Berømte alumner og akademikere omfatter Carl Friedrich Gauss, brødrene Grimm, Max Planck, Werner Heisenberg, Arthur Schopenhauer, Otto von Bismarck, J. P. Morgan, J. Robert Oppenheimer og tidligere kansler Gerhard Schröder.

Göttingen har også masser at tilbyde for besøgende. Der er en række kulturelle etablissementer, der giver besøgende mulighed for at opleve alle regionens tilbud. To professionelle teatre samt et tredje studieteater, og alle har forestillinger hele året.

Hvis det er en smuk dag i Göttingen, er et besøg i en af ​​byerne fire kulturelle haver i orden. Universitetet har også tre separate botaniske haver, og der er også byens kirkegård, der er plantet med mange lunde for at tage et øjebliks fred.

Göttingen er hjemsted for en række samlinger, der er værd at se, men den mest bemærkelsesværdige er den etnografiske samling på universitetet. Den indeholder artefakter fra det 19. århundrede, der blev samlet fra Arktis, og der er også vigtige afrikanske udstillinger at se. Altes Rathaus har ofte lokale kunstnere udstillet, mens Göttingen Cirty Museum har en kombination af kunst og historie at nyde.

Religion har også været historisk vigtigt i Göttingen. I over to århundreder blev næsten hele samfundet protestantisk, og der blev ikke afholdt officielle katolske tjenester mellem 1529-1746.

Byen er meget cykelvenligt, og der er adskillige cykelstier i hele byen, herunder til mange større indkøbscentre. Det tager kun ca. 20 minutter at gå fra centrum af Göttingen til bygrænsen.

Udflugt fra Göttingen

Schloss Sondershausen

Sondershausen slottet var den officielle residens for prinserne i Schwarzburg-Sondershausen.

Det meste af det, der kan ses i dag, stammer oprindeligt fra 1200 tallet og er ombygget fra midten af 1500 tallet til slutningen af 1700 tallet og blander elementer fra renæssance, barok og rokoko.

Hovedbygningen danner en stor firefløjet struktur og er det største slot i Thüringen. I den 30 hektar store park ligger et lige så imponerende kompleks med Marstall, Wagenhaus og Achteckhaus.

Paladset er åbent hele året rundt, dagligt (undtagen mandage) fra 10.00 til 17.00. Guidede ture hver dag.

Schloss 1
99702 Sondershausen

www: Website

Rejser til Göttingen, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Göttingen og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Göttingen Tourist Information

Altes Rathaus, Markt 9
37073 Göttingen

T: +49 551 49980 0
F: +49 551 49980 10

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Göttingen
clear sky
10.3 ° C
11.8 °
9.8 °
95 %
2.4kmh
6 %
man
15 °
tirs
17 °
ons
19 °
tors
16 °
fre
7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Göttingen #iGöttingen #VisitGöttingen #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her