Hop til: Om, Kort, Transport, Guider, Turistinformation, Helligdage, Vejrudsigt, SoMe eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Greece

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Grækenland

Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav og de hvide strande, man finder overalt i dette smukke land, for sig.

Hvis du ønsker at holde ferie på et ø-resort, kan du finde dette i Grækenland. Hvis du gerne vil udforske historien, har dette land meget at byde på. Selv, hvis du gerne vil nyde det lokale natteliv på en kort ferie, finder du ikke et bedre sted end Grækenland.

Hvad gør en ferie i Grækenland til noget helt anderledes? Det er den stemning, du finder overalt i landet. Man kan stadig finde det moderne livs tummel og trængsel her, men man skal lede længe efter det. Hvordan kan du bekymre dig om stress, når du ser en fantastisk solnedgang med en varm kop kaffe, et tæppe og en strand, der ligger lige for fødderne af dig?

Selv hvis du kommer på besøg i den travleste turistperiode, er der særlige steder, hvor du kan finde fred og ro. I Grækenland er der næsten garanti for, at hver dag vil give dig lidt solskin. Du kan besøge en ny ø hver dag, takket være de tusindvis af øer og bugter, tilbringe en dag eller to med at fiske, eller hike til en afsides hvidkalket by med fantastiske udsigter over det Ioniske Hav og det Ægæiske Hav.

Grækenland tilbyder besøgende en af de smukkeste udsigter i verden, som de kan udforske. Det siges, at dette land er det eneste sted i verden, hvor folk rent faktisk glemmer at dø, fordi det er så smukt. Hvis du endnu ikke har kunnet opleve dette land, så vælg en by eller en ø, hvor du kan begynde dit eventyr. Men pas på – det er ikke sikkert, du vil hjem igen.

Populære feriesteder i Grækenland

Halkidiki

Halkidiki består af tre halvøer: Kassandra, Sithonia og Athos. Kassandra har lange strækninger med hvide sandstrande, fyrretræer og det smukke akvamarine hav. Beliggende en times tid syd for Thessaloniki finder du traditionelle landsbyer, moderne resorter, beskyttede bugter, krystalklart vand og et fantastisk Middelhavsklima. Næsten 50 af strandene ved Halkidiki har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag og det er sikkert at sige, at Halkidiki er én af Grækenlands bedst skjulte perler.

Kassandra er langt den mest populære af de tre halvøer og Kassandra byder på lidt mere gang i den, med sjove vandsports- og udendørsaktiviteter og et livligt natteliv. Sithonia ligner Kassandra med sine fantastiske hvide sandstrande, og beliggende midt imellem de to andre halvøer er her skønt stille vand langs hele kysten. Den sidste halvø, Athos, har været en selvstyrende del af den græske stat i over 1000 år. Halvøen er et åndeligt og spirituelt center i den græsk-ortodokse kirke og bebos udelukkende af munke.

Familier, der vil have solskin, strand og aktiviteter for børn kan anbefalesbyen Hanioti der er beliggende på Kassandra halvøen og er et rigtig godt udgangspunkt til at udforske Kassandra. Det centrale torv har et væld af cafeer og restauranter. Udflugt til de gamle græske borge er spændende og udsigten fra disse er enestående. En anden udflugtsidé er grotterne i Petralona, som ligger tæt på den smukke købsstad Nea Moudania. Her finder i ét af de vigtigste historiske fund; et kranie og værktøj, som er over 600.000 år gamle.

Neos Marmaras på Sithonia er den langt mest kosmopolitiske by på halvøen. De hvide sandstrande bugter sig langs kysten, vandet er roligt og i byen er der en super god stemning. Her er lækre fiskerestauranter, en travl lystbådehavn og ægte græsk kultur.

Kefallonia

Kefallonia er en kombination af afslapning og oplevelser. Her finder du noget af landets mest imponerende natur, og du mærker den tætte og hyggelige atmosfære i de små havnebyer mens du tager en drink i skyggen på en græsk taverna.

Kefallonia er også en ideel feriedestination for de der vil have en aktiv ferie på de vidunderlige vandreruter f.eks til Ainos bjerget hvor du fra en højde på 1.628 meter har en smuk udsigt. Hovedbyen er Argostoli og her finder du kulturelle tilbud. Lige syd for Argostoli ligger øens største resort, Lassi. Her er fine sandstrande og gode forhold for de der har børnene med på ferie. På Kefallonias sydlige spids, ligger den hyggelige by Skala, der også byder på en fin badestrand. Er du mere til havnestemningkan du vælge at bo i afslappede Poros, eller i én af øens vigtigste havnebyer, Sami.

Rejser til Argostoli – Rejser til Sami

Korfu

Helt tilbage til oldtidens Grækenland blev denne skønne middelhavsperle anset, som én af de skønneste destinationer i det græske øhav, med en usædvanlig frodig og rig natur. Øen har gennem tiderne været under venetiansk, engelsk, spansk og naturligvis græsk indflydelse.

Strandene i Korfu er verdensberømte og dette med god grund. Her finder du nogle af de bedste badestrande. Ermones har en ganske enestående strand, beliggende i en lille bugt og afskærmet fra vind og vejr. Hvis du har børnene med på ferie til Korfu kan du f.eks besøge Sidari. Her er der rent sand, god plads til børnene og masser af aktiviteter.

På stranden er der masser af muligheder for vandsport hvad med at prøve at stå på vandski, tag en tur på bananbåd eller hvis der skal rigtigt gang i den prøve kitesurfing. Du kan naturligvis også bare tage det mere stille og roligt og hoppe om bord på en båd eller yacht og sejle ud en dags tid. Her kan du finde nogle af de mange små, hemmelige strande, som Korfu er fuld af eller dykke sammen med de mange farvestrålende fisk.

Vandreture på Korfu er populære og udsigten fra Pantokrator bjerget, som er det højeste på Korfu, er utroligt smuk. Herfra kan du se ud over hele Korfu. Hvis du ikke gider bruge benene er der selvfølgelig også busture, der kan fragte dig derop.

Rejser til Korfu – Rejser til Korfu By

Kos

Øen Kos ligger i Det Ægæiske Hav og er kendt for skønne strande og bare 20 minutters sejltur til Bodrum på det Tyrkiske fastland. Så det er stedet hvis du gerne vil have mulighed for store kulturelle oplevelser.

Der er masser af kendte strande på Kos, Kardamenas lange strækninger af sandstrande til den hvide sand- og stenstrand ved Paradise stranden i Kefalos, hvor vandet er varmt, lavt og perfekt til børnene. Også Tingaki og Lambi strandene nær Kos by er børnevenlige og afslappede. Hvis du er til forkellige vandsports aktiviteter skal du vælge Kefalos, Tingaki og Psalidi, her er det bedste udbud af aktiviteter og du kan leje diverse udstyr.

Hvis du vil shoppe skal du besøge den gamle bydel i Kos og de mange farverige butikker. Her er også mange gode steder at spise, og mulighed for at et besøg på en lokal græsk taverna som er et must under en ferie på Kos.

Rejser til Kos

Kreta

Kreta er den største og sydligst beliggende af de græske øer, og det er et velbesøgt feriested. Denne fascinerende ø tilbyder sandstrande i topklasse, men Kreta rejser byder på så meget mere strandene. Kreta er kendt for kunst, kultur og smukke kyststrækninger. Uanset om du vil bo på et stort og livligt resort, i en smuk og ugeneret beliggende græsk villa, eller på et mindre hotel i en lille landsby, så er der noget der passer til dig.

Du kan finde vidunderlige bjerge og kløfter at vandre i og er der mere end 5000 års historie, kultur og, naturligvis, masser af fantastisk mad. Nordpå er der en lang række lækre strande med mulighed for windsurfing og wave-jumping. De mest populære strande er Amoudara eller Analipsis, der har gyldent sand og krystalklart vand. Skal der være fest og farver er det strandene Agia Marina, Hersonissos eller Elounda. Skal det være mere stille og roligt kan du prøve de mere stille strande ved Akorit og Stavros.

Hvis du har brug for en pause fra stranden, så tag til fiskerihavnen ved Aghios Nikolaos eller den flotte by Rethymnon. Gå en tur på de brostensbelagte gader og se de historiske seværdigheder. For de der gerne vil have lidt sjov på deres rejser til Kreta, anbefaler vi en tur til en af øens mange vandparker, eller tag til den smukke by Chania og se den venetianske havn. Skal du fest på ferien, så tag til Malia, som er spækket med barer, pubber og natklubber, der er åbne til de tidlige morgentimer og perfekte til at glemme natten væk. Hovedgaden hvor de fleste barer ligger lukkes af om aftenen, så folk kan feste på gaden. Også i Sissi og Stalis, kan du vælge mellem et hav af tavernaer, restauranter, pubber og natklubber. Man kan også finde sejlture fra de fleste større byer på øen. Der er også flere små øer kun en kort færgetur væk. Tag f.eks en båd fra Lerapetra  til den lille Chrysi ø.

Rejser til Kreta – Rejser til Aghios Nikolaos – Rejser til Chania – Rejser til Analipsis

Lesbos

Lesbos er Grækenlands tredjestørste ø. Middelalderborge, kirker og klostre fortæller historien om øens tidligere beboere, såsom den kendte kvindelige poet Sappho, der levede omkring år 600 f.Kr. Du kan også slappe af ved stranden og ved de varme kilder. Nattelivet er festligt i de store diskoteker, og især Molyvos er kendt for at være en meget festlig by.

Lebos største by Mytilini, har mange interessante museer såsom det Arkæologiske Museum og Theophilos Museet. Vatera Strand er 8 km lang og er en af de længste og smukkeste strande i hele Grækenland. Ved Vatera, er du også tæt på de varme kilder i Polychnitou.

Molyvos er kendt for det bedste natteliv på Lesbos, og vil du feste igennem på de pulserende diskoteker er denne by lige stedet. Den forstenede skov i Sigri er et must see på rejser til Lesbos. Prøv at vandre imellem de forstenede træstammer, som blev skabt under et vulkanudbrud for ca. 20 millioner år siden.

Lesbos er kendt for sin store produktion af oliven, og oliven spises ved de fleste måltider. Du kan f.eks besøge fabrikken i Agia Paraskevi, hvor der fremstilles olivenolie. En anden populær mad på Lesbos er sardiner, som nydes med den lokale likør Ouzo, der produceres overalt på øen.

Mykonos

Mykos også kendt som Chora er en af de mest populære og smukke græske øer i Kykladerne. Den ligger ved den smukke ægæiske kystlinje, og området kan prale af fantastiske seværdigheder og aktiviteter. Udforske de snoede brostensbelagte gader i Mykonos By, og opdage og opleve de mange vidunderlige caféer og butikker. Eller se fødestedet for de berømte græske guder Artemis og Apollo.

Ferie i Mykonos er for de der vil, garant for, morgen til aften + suppleret med natteliv – med andre ord 24/7. Selvom der er en livlig atmosfære, så har Mykonos dog stadig charme og rige naturlige skønhed. Åh ja og så er der lige det med vejret – med gennemsnits temperaturer på 30 grader i højsæsonen og solskin 300 dage om året så burde du være sikker på solskinsferie.

Rejser til Mykonos

Naxos

Naxos er tæt på andre ferieøer i det Ægæiske hav Paros, Ios og Mykonos. Øen er frodig, og i de grønne dale, som er omkranset af høje bjerge, ligger små billedskønne landsbyer. Naxos har flere bjerge og et varieret frodigt landskab i forhold til de andre øer, og fra bjerget Zas har du en fantastisk udsigt udover Naxos og de andre øer i Kykladerne.

Naxos by er den største by på øen, og den er også kendt som Hora. Den ligger ved vestbredden af øen, og havnen er en af de vigtigste havne i det Ægæiske hav. Byen har mange caféer, restauranter og butikker. Aghios Prokopios strand er den bedst kendte og smukkeste strand på Naxos, og den ligger kun 6 km fra Naxos by. På Naxos, kan du ikke undgå at lægge mærke til den store marmorport, Portara, som ligger på halvøen Palatia lige uden for Naxos by. Denne marmorport skulle være indgangen til et stort tempel bygget til ære for guden Apollo, men templet blev aldrig færdigt. Naxos er kendt for osteproduktion od de lokale oste mytzithra, xynotyr, kefalotyri er meget velsmagende og bruges til forskellige lokale retter såsom saganaki, der er stegt ost.

Paros

Kykladerne er en stor øgruppe med 220 øer, og blandt disse er Paros. De smukke hvide huse med blå døre ses overalt på øen. Når du rejser til Paros kan du opleve ægte græsk kultur på de hyggelige restauranter og caféer. Smag på en af de lokale Monemvasia vine. Nyd f.eks et glas i en af de mange dejlige restauranter sammen med friskfangede blæksprutter eller fisk.

Paroikia er den største havneby på Paros, og herfra udgår også mange færger til de nærliggende øer i Kykladerne såsom Santorini, Mykonos, Naxos og Antiparos. Hovedstranden i Paroikia er Livadia, som er meget børnevenlig strand. I Paroikia kan du se kirken Panayia Ekatondapiliani fra år 326 e.Kr., som også kaldes De 100 Døres Kirke. Lige ved siden af kirken kan du besøge det Arkæologiske Museum, som viser spændende fund fra blandt andet Kykladernes bronzealderkultur. Nogle af fundene er op til 6.000 år gamle og museet er især kendt for de smukke statuer, som er fremstillet af det flotte marmor fra Paros

Du kan også vælge at bo i en af de skønne badebyer Naoussa, Krios and Alyki, hvor du kan nyde de skønneste sandstrande. Naossa er en gammel havneby, hvor husene i den gamle bydel er omkranset af store mure. Kolimbithres er kendt for de store imponerende klippeformationer, og her kan du finde dit eget helt private sted, når du vil ligge og slappe af ved stranden. Vandet er helt krystalklart og meget lavvandet, så du kan trygt lade børnene bade i det dejlige vand.

Rhodos

Rhodos er en af de største og mest livlige øer i Grækenland. Øen er kendt for sine sandstrande, historiske seværdigheder og livlige byer.

De bedste badeferierer i Kalathos og Pefkos hvis der skal være fart på mens de mere stille og ugenerede strande er ved Tsambika tæt på Rhodos by. Er det familien der er på badeferie er strandene ved Ixia og Trianda med lavt vand og masser af plads til børnene frit kan løbe rundt. Den mest livlige strand på Rhodos er Faliraki stranden hvor der er et kæmpe udvalg af vandsportsaktiviteter, som du kan prøve kræfter med. Vandland kan du finde i vandparken Falikari.

Underholdningen ikke, når solen går ned. Tag til øens hovedstad, byen Rhodos, og her vil du finde et fantastisk udvalg af restauranter og caféer, der serverer traditionel græsk mad. For en nat i byen har Rhodos masser af steder du kan vælge imellem, men det bedste natteliv finder du i Faliraki.

Rejser til Rhodos – Rejser til Faliraki

Samos

En historisk vigtig ø og kendt for filosoffer, som matematikeren Pythagoras. Når du rejser til Samos tager det ikke lang tid at regne ud, at denne overraskende frodige ø, er et ferieparadis med en bred målgruppe. Det smukke landskab indbyder til vandreture, mens historie og kulturinteresserede kan besøge et væld af spændende seværdigheder der vidner om Grækenlands storhedstid. Samos by ligger i en smuk bugt ved nordkysten, og er øens største by. Nærmest sammenhængende med byens officielle hovedstad, Vathy, hvor du i starten af august kan opleve den lokale vinfestival.

Rejser til Samos

Santorini

Santorini er én af fem øer i en ø-gruppe i det sydlige Ægæiske Hav mellem Athen og Kreta Santorini er kendt som et sted for romantikere og rejser til Santorini er et kendt sted at holde bryllup eller være på bryllupsrejse. Og som om det ikke er nok, så har Santorini samtidigt et ry for at have et pulserende natteliv. Grækerne ved, hvordan man fester, og der er masser af barer og natklubber rundt omkring i Fira, øens største by.

I Oia, der ligger tæt på Fira, kan man opleve en fantastisk by med et livligt natteliv med kombineret med en panorama udsigt. Med der er masser af oplevelser på Santorini. Prøv at snorkle i det varme øhav, rid på heste i Exo Gonia og besøg vingårdene i området, f.eks Boutari og Antoniou i Megalochori.

Rejser til Santorini

Skopelos

Skopelos er en ø med masser af sandstrande der ligger i det grønne kystlandskab. Kulturelle oplevelser kan du finde i øens hovedby Skopelos by. Her finder du et væld at kultur, kirker og kapeller, interessante bygninger og fantastiske museer. Strandferie er bedst på den sydlige del af øen, her er de bedste strande og roligt vand. De mere barske nordkyster er perfekte til windsurfing, sejlads og kitesurfing.

Rejser til Skopelos

Thassos

Thassos er den nordligst beliggende af de mange populære øer som indbyder til både strandferie og storslåede naturoplevelser. Øen var tidligere kendt for minedrift, hvor der blev udvundet jern, marmor, kobber og guld.

Fra fastlandet sejler du til hovedbyen Limenas, som også er kendt som Thassos By. Limenas er den eneste rigtige havneby på øen, og her i området findes en række dejlige strande, samt fine restauranter, cafeer og shoppingmuligheder. Alternativt kan du vælge at bo i Limenaria ved sydvestkysten. Her kan du gå en tur langs den lille marina, med udsigt over havet og til Mount Athos på Grækenlands hellige selvstyrende stat, Athos i Halkidiki.

Thassos byder på masser af kulturelle aktiviteter, her kan du opleve en honning festival i Limenas, en sardin festival i Skala Kallirachis og medrivende æsel væddeløb ved Skala Potamia.

Zakynthos

Zakynthos kaldes også for Zante, og på denne græske ø venter den perfekte badeferie med hvide sandstrande og fristende turkisblåt vand. Når du rejser til Zakynthos, må du endelig ikke tage hjem uden at have oplevet en svømmetur blandt de store havskildpadder, som øen er kendt for. Nattelivet på Zakynthos er sjovt og hyggeligt med mange græske restauranter, natklubber og barer. Om dagen kan du svømme og snorkle i de krystalklare vand, eller sejle rundt mellem de imponerende klippeformationer og se de naturlige grotter og omkringliggende små øer.

Rejser til Zakynthos

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Byguider

Athen

#Athens Rejser til Athen Græsk kultur dominerende det globale samfund i flere århundreder. Visse dele af Bibelen er skrevet på græsk. Monumenter skabt til ære for...

Thessaloniki

#Thessaloniki Rejser til Thessaloniki Med en historie, der strækker sig over 2.300 år, har Thessaloniki haft flere genfødsler gennem historien. Den var den rigeste by i...

Godt at vide

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Vejr og vejrudsigt

Athens
few clouds
11.5 ° C
12.3 °
10.1 °
66 %
6.3kmh
20 %
søn
13 °
man
12 °
tirs
13 °
ons
14 °
tors
16 °

Største byer

Se listen med de største og vigtigste byer og deres indbyggerantal.

Vigtigt: Informationer kommer fra forskellige externe kilder. Hvis du skal benytte informationerne professionelt bør du søge officiel bekræftelse på tallenes rigtighed. Sidst kontrolleret august 2017

RankNamePop.State
1Athens3090,508Attica
2Thessaloniki788,952Central Macedonia
3Patras213,984Western Greece
4Heraklion173,993Crete
5Larissa162,591Thessaly
6Volos144,449Thessaly
7Rhodes115,490South Aegean
8Ioannina112,486Epirus
9Chania108,310Crete
10Agrinio106,053Western Greece
11Chalcis102,223Central Greece
12Katerini85,851Central Macedonia
13Trikala81,355Thessaly
14Serres76,816Central Macedonia
15Lamia75,315Central Greece
16Alexandroupoli72,959Eastern Macedonia and Thrace
17Kozani71,388Western Macedonia
18Kavala70,501Eastern Macedonia and Thrace
19Kalamata69,849Peloponnese
20Veria66,547Central Macedonia

Nationale helligdage

Her kan du se en oplistning af landets officielle nationale helligdage.

DatoHelligdag
01/01Nytårsdag
06/01Helligtrekonger
VariabelAskemandag
25/03Uafhængighedsdagen
VariabelLangfredag
VariabelPåskelørdag
VariabelPåskesøndag
Variabel2 påskedag
01/05Arbejdernes internationale kampdag
VariabelPinsedag
Variabel2 Pinsedag
15/08Jomfru Marias himmelfart
28/10Ochi Dag
25/12Juledag
26/122 Juledag

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#greece #europe #visitgreece #touristinformation #adventure #holiday

Grækenland Covid-19 / Coronavirus

Greece
5,360,506
Total confirmed cases
Updated on
Greece
46,307
Total active cases
Updated on
Country/Region
Confirmed cases
Deaths
Active cases
Afghanistan
205,612
7,833
15,158
Albania
333,322
3,593
1,576
Algeria
271,061
6,881
81,630
Andorra
46,824
156
211
Angola
104,491
1,923
201
Anguilla
3,904
12
13
Antigua and Barbuda
9,106
146
6
Argentina
9,723,924
130,017
5,049
Armenia
445,631
8,709
2,179
Aruba
43,568
236
894
Australia
10,643,918
16,100
81,716
Austria
5,544,112
21,187
44,302
Azerbaijan
824,193
9,976
275
Bahamas
37,476
833
289
Bahrain
695,766
1,536
1,166
Bangladesh
2,036,511
29,431
21,581
Barbados
103,955
564
956
Belarus
994,037
7,118
1,327
Belgium
4,633,112
33,042
20,873
Belize
69,012
688
14
Benin
27,922
163
13
Bermuda
18,463
151
23
Bhutan
62,488
21
903
Bolivia
1,110,608
22,245
11,022
Bosnia
400,466
16,200
5,978
Botswana
326,344
2,790
599
Brazil
35,206,368
689,545
315,405
British Virgin Islands
7,305
64
7,241
Brunei
241,044
225
18,679
Bulgaria
1,286,538
38,027
5,404
Burkina Faso
21,631
387
101
Burundi
50,639
38
183
Cabo Verde
62,948
412
185
Cambodia
138,063
3,056
36
Cameroon
123,993
1,965
3,412
Canada
4,392,747
47,468
53,596
Caribbean Netherlands
11,426
36
914
Cayman Islands
31,194
36
22,605
Central African Republic
15,311
113
583
Chad
7,641
194
2,573
Channel Islands
95,592
207
422
Chile
4,905,535
62,357
15,175
China
307,802
5,233
31,410
Colombia
6,314,769
141,895
32,040
Comoros
8,941
161
29
Congo
25,375
386
983
Cook Islands
6,389
1
4
Costa Rica
1,143,597
9,031
273,855
Croatia
1,252,886
17,292
1,780
Cuba
1,111,368
8,530
84
Curaçao
45,559
295
544
Cyprus
614,237
1,226
11,575
Czechia
4,171,060
41,797
2,784
Côte d'Ivoire
87,885
830
13
DRC
93,837
1,452
8,795
Denmark
3,145,455
7,513
4,346
Diamond Princess
712
13
0
Djibouti
15,690
189
74
Dominica
15,760
74
13
Dominican Republic
649,150
4,384
1,093
Ecuador
1,009,958
35,940
570
Egypt
515,645
24,613
48,850
El Salvador
201,785
4,230
18,145
Equatorial Guinea
17,182
183
120
Eritrea
10,189
103
0
Estonia
608,759
2,781
80,988
Ethiopia
494,462
7,572
14,613
Falkland Islands (Malvinas)
1,930
0
0
Faroe Islands
34,658
28
34,630
Fiji
68,375
878
1,057
Finland
1,394,254
7,265
32,083
France
37,639,624
158,639
671,542
French Guiana
95,451
411
83,786
French Polynesia
76,827
649
76,178
Gabon
48,972
306
175
Gambia
12,586
372
25
Georgia
1,805,698
16,881
12,269
Germany
36,373,164
157,495
566,069
Ghana
171,009
1,461
21
Gibraltar
20,184
110
3,495
Greece
5,360,506
34,178
46,307
Greenland
11,971
21
9,189
Grenada
19,613
237
18
Guadeloupe
197,105
993
196,112
Guatemala
1,153,644
19,946
3,340
Guinea
38,153
464
471
Guinea-Bissau
8,848
176
30
Guyana
71,573
1,285
113
Haiti
33,846
860
115
Holy See (Vatican City State)
29
0
0
Honduras
457,676
11,043
446,633
Hong Kong
2,086,062
10,672
221,949
Hungary
2,162,093
48,245
15,608
Iceland
207,171
219
206,952
India
44,672,633
530,612
6,334
Indonesia
6,646,093
159,641
62,120
Iran
7,559,526
144,633
79,859
Iraq
2,463,021
25,363
963
Ireland
1,678,827
8,131
5,583
Isle of Man
38,008
116
37,892
Israel
4,715,096
11,828
10,744
Italy
24,260,660
181,098
492,457
Jamaica
151,931
3,320
49,219
Japan
24,372,081
49,036
3,652,075
Jordan
1,746,997
14,122
1,868
Kazakhstan
1,396,335
13,693
2,286
Kenya
341,460
5,684
764
Kiribati
3,430
13
714
Kuwait
662,672
2,570
110
Kyrgyzstan
206,511
2,991
7,114
Lao People's Democratic Republic
216,611
758
215,853
Latvia
961,627
6,086
5,222
Lebanon
1,220,385
10,734
122,064
Lesotho
34,490
706
7,804
Liberia
8,014
294
15
Libyan Arab Jamahiriya
507,078
6,437
43
Liechtenstein
20,874
87
58
Lithuania
1,274,830
9,431
5,031
Luxembourg
297,757
1,133
7,633
MS Zaandam
9
2
0
Macao
796
6
1
Macedonia
344,710
9,568
807
Madagascar
67,054
1,411
264
Malawi
88,073
2,685
380
Malaysia
4,984,272
36,648
27,008
Maldives
185,584
311
21,586
Mali
32,757
742
77
Malta
115,765
809
584
Marshall Islands
15,541
17
134
Martinique
224,468
1,071
223,397
Mauritania
63,419
997
6
Mauritius
41,042
1,032
732
Mayotte
40,612
187
40,425
Mexico
7,125,176
330,495
398,892
Micronesia
22,203
55
22,148
Moldova
594,754
11,913
78,699
Monaco
15,339
63
118
Mongolia
991,824
2,179
5,225
Montenegro
283,628
2,789
190
Montserrat
1,403
8
19
Morocco
1,268,295
16,284
1,261
Mozambique
230,590
2,224
56
Myanmar
633,157
19,488
6,054
N. Korea
4,772,813
74
0
Namibia
169,946
4,080
40
Nauru
4,621
1
11
Nepal
1,000,875
12,019
298
Netherlands
8,539,297
22,907
29,447
New Caledonia
75,122
314
580
New Zealand
1,918,070
3,239
22,978
Nicaragua
18,491
225
14,041
Niger
9,931
312
729
Nigeria
266,283
3,155
3,488
Niue
108
0
12
Norway
1,468,419
4,325
2,106
Oman
399,027
4,260
10,098
Pakistan
1,575,097
30,630
5,778
Palau
5,684
7
101
Palestine
620,816
5,404
450
Panama
995,726
8,519
3,502
Papua New Guinea
45,819
668
1,169
Paraguay
718,164
19,621
226
Peru
4,223,951
217,353
51,113
Philippines
4,032,326
64,571
18,348
Poland
6,351,237
118,306
896,991
Portugal
5,542,265
25,450
21,461
Qatar
477,420
685
1,052
Romania
3,294,447
67,253
3,099
Russia
21,568,846
391,789
199,203
Rwanda
132,643
1,467
64
Réunion
476,088
902
56,614
S. Korea
26,937,516
30,369
955,822
Saint Helena
1,806
0
1,804
Saint Kitts and Nevis
6,552
46
24
Saint Lucia
29,550
404
51
Saint Martin
12,034
63
10,572
Saint Pierre Miquelon
3,248
1
798
Saint Vincent and the Grenadines
7,112
115
356
Samoa
15,967
29
14,333
San Marino
22,091
119
205
Sao Tome and Principe
6,278
77
3
Saudi Arabia
825,402
9,457
3,089
Senegal
88,859
1,968
33
Serbia
2,421,274
17,365
11,043
Seychelles
49,380
171
583
Sierra Leone
7,758
126
7,632
Singapore
2,162,963
1,702
74,320
Sint Maarten
10,931
89
9
Slovakia
1,855,603
20,727
1,312
Slovenia
1,253,991
6,928
11,861
Solomon Islands
24,575
153
24,422
Somalia
27,254
1,361
12,711
South Africa
4,040,289
102,428
25,355
South Sudan
18,348
138
95
Spain
13,595,504
115,901
97,310
Sri Lanka
671,638
16,800
50
St. Barth
5,336
6
5,330
Sudan
63,637
4,990
723
Suriname
81,228
1,392
79,836
Swaziland
73,770
1,422
93
Sweden
2,626,686
21,002
13,987
Switzerland
4,298,016
14,302
76,171
Syrian Arab Republic
57,393
3,163
7
Taiwan
8,254,423
14,210
366,890
Tajikistan
17,786
125
397
Tanzania
40,471
845
39,626
Thailand
4,702,330
33,106
19,715
Timor-Leste
23,337
138
97
Togo
39,326
290
8
Tonga
16,182
12
532
Trinidad and Tobago
185,237
4,266
204
Tunisia
1,146,991
29,268
1,117,723
Turkey
17,005,537
101,400
6,648
Turks and Caicos Islands
6,446
36
18
Tuvalu
2,805
0
2,805
UAE
1,043,798
2,348
18,419
UK
24,000,101
196,821
78,830
USA
100,458,989
1,104,751
1,370,019
Uganda
169,663
3,630
65,602
Ukraine
5,336,293
110,505
18,181
Uruguay
992,887
7,530
881
Uzbekistan
245,858
1,637
2,735
Vanuatu
11,952
14
1
Venezuela
547,301
5,828
1,070
Vietnam
11,514,174
43,170
862,945
Wallis and Futuna
761
7
316
Western Sahara
10
1
0
Yemen
11,945
2,159
662
Zambia
333,721
4,019
21
Zimbabwe
257,893
5,606
383
Updated on

Rejserestriktioner / Rejserådgivning

Alle lande kan indføre restriktioner på rejser og/eller indføre grænsekontroller unden forudgående varsel. For aktuelle opdateringer og information om gældende rejserestriktioner bør du altid checke officielle websites der altid er opdaterede med absolut seneste udenrigsministeriets officielle website

Medicinske rejseråd

Officielle og opdaterede medicinske rejseråd under COVID-19 / Coronavirus udbruddet, se WHO officiel website

Medicinske anbefalinger

De aktuelle medicinske anbefalinger under COVID-19 / Coronavirus udbruddet kan du finde på WHO officiel website

Sidste nyheder

Her kan du se "breaking news" om rejserelaterede emner i relation til Covid-19 / Coronavirus. Nyhederne står i dette afsnit indtil de er flyttet til selvstændig artikel.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her