Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Granada

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Granada

#Granada Visit Granada Granada, som ligger lige ved foden af Sierra Nevada bjergene i Andalusien, er en kort distance fra Middelhavet og er hjem til en...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Granada Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Granada

Den andalusiske provins Granada er kendetegnet ved et varmt, frugtbart klima, både ved kysten og inde i landet, især ved floddalen i de to floder Darro og Genil, der løber sammen ved foden af ​​bjergkæden Sierra Nevada. Det højeste bjerg på hele den iberiske halvø, Mulhácen (3.481 meter), ligger i Sierran Nevada. Selv i sommerhalvåret føler du ikke varmen fra Andalusien, her er der et koldt, men ofte solrigt, højt bjergklima. Hjertet af byen Granada ligger på bakkerne i området Albaicín og Alhambra. De gamle distrikter overbeviser med charmen af ​​de snoede, smalle gader, de smukke hjørner og pladser, hvor du bliver belønnet med en overraskende udsigt over byen.

Den nyere del af byen, der ligger på sletten, er kendetegnet ved de to største shoppinggader, Gran Vía de Colón og Avenida de los Reyes Católicos. Herfra fører gaderne ind i de livlige distrikter omkring katedralen; Granada har haft en begivenhedsrig fortid. Maurerne bosatte sig på bakken af ​​Alhambra fra 711, som dengang kun var en lille by, og bosatte sig her og lagde således grundlaget for Granadas senere storhedstid. Nasrid-dynastiet begyndte i 1238 med Mohammed Ben Nasar. På det tidspunkt strakte Kongeriget Granada sig fra Gibraltar til Murcia, fra sydvest til det sydøstlige hjørne af Spanien, og Granadas betydning voksede. Denne magt blev først brudt 300 år senere, da de katolske kongers regeringstid begyndte i 1492 efter en tiårig krig. Granada var den sidste by, der modstod de kristne.

For at opleve Granada med alle dine sanser, lader du dig selv drive lidt, komme væk fra de store gader, komme til omfattende haver med springvand og damme og derefter igen gennem smalle gader for at finde imponerende steder, hvor du kan lade dit blik vandre. På denne måde kan man også genkende sporene fra den storslåede islamiske kultur og den arkitektoniske arv fra den kristne erobring. Den mest imponerende bygning i byen Granada er det mauriske palads med den næsten magiske løvefontæne på den højeste bakke i byen, kaldet Alhambra. Ikke langt væk kommer du ind på Generalife, som engang var Nasrid-kongernes sommerresidens, og i dag kan omgivelserne beundres som en terrasseret have fuld af vandfunktioner.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Granada Boutique & Luksushoteller

#Granada Granada Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Granada Den andalusiske provins Granada er kendetegnet ved et varmt, frugtbart...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Granada #Spain #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her