Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Grenoble

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Grenoble

Grenoble er Alpernes hovedstad. Det er kendt for seværdigheder i bjergene og dets spektakulære natur. Byen er delt af floden Isere og skaber derved et imponerende layout af flodseværdigheder og klipper.

Bastille Telepherique er en svævebane med en fantastisk udsigt. De seværdighederdu kan se er usædvanlige og mindeværdige.

Le Funiculaire de Saint-Hilaire du Touvet er en tur, der ikke bør gå glip af. Du tager tovbanen på en 20 minutters tur. Det er den stejleste jernbanetunnel i de franske alper og en stor oplevelse. Saint Hilaire du Touvet er en smuk lille landsby, der er endestation, en populær turistby med fantastisk udsigt og aktiviteter.

Det arkæologiske museum i Saint-Laurent er interessant. Se for eksempel udgravningerne på kirkegården og skeletter fra det 4. til det 18. århundrede. Der er også fascinerende møntsamlinger og andre genstande.

Musee de Grenoble er et kunstmuseum. Gå gennem kunstudstillinger fra det 16. århundrede til det 20. århundrede. Mange store og berømte kunstnere har deres værker her og tiltrækker derfor mange besøgende.

Musee Dauphinois er et kunstmuseum i Bastille, Grenoble. Bygningen er et gammelt kloster og har en spektakulær udsigt over bjerget og floden.

Musee de la Resistance et de la Déportation de l’Isere er en fantastisk historisk udstilling af den franske modstand under 2. verdenskrig. Museet ligger i hjertet af Grenoble. Skærmene er grundige og detaljerede.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Grenoble Tourist Information

Office du Tourisme Grenoble
14 Rue de la République
38000 Grenoble

T: +33 4 76 42 41 41

www: website link

Auvergne-Rhône-Alpes Tourisme

11 bis quai Perrache
69002 Lyon

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Grenoble Boutique & Luksushoteller

#Grenoble Grenoble Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Grenoble Bjerge er overalt i Grenoble, hovedstaden i Alperne og Dauphiné....

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Grenoble
few clouds
7.7 ° C
7.7 °
6.9 °
96 %
2kmh
13 %
man
14 °
tirs
17 °
ons
18 °
tors
16 °
fre
8 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Grenoble #iGrenoble #VisitGrenoble #myauvergnerhonealpes #RenaîtreIci #FeelRebornHere #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her