Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Gudhjem

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Gudhjem

Gudhjem er et charmerende sted på Bornholms nordkyst. Tre maleriske havne giver den gamle fiskerby en særlig charme. Gudhjem har altid tiltrukket kunstnere, da lyset i dette område gør små mirakler i kombination med den unikke natur. Livet kan nydes fuldt ud i restauranterne og caféerne. Et kulinarisk højdepunkt er fiskeretten ”Sol over Gudhjem”.

Gudhjem er omgivet af et kuperet landskab. Ikke langt fra Gudhjem er Helligdomsklipperne. Dette er klippeformationer der står i vandet og bryder bølgerne,  klippenes specielle form er et smukt syn.

Der er meget at se i Gudhjem. Kunstgallerier, keramik og glasblæsere. Gudhjem museum viser skiftende udstillinger. I Gudhjem kirke er der meget smukke fresker, der ikke kun behager kunstelskere. I “Middelaldercentret” er der nogle rekonstruerede huse fra middelalderen. Vandmøllen er ligesom alle andre bygninger tilgængelig.

For familier er Joboland, en moderne forlystelsespark, et absolut must. Hammershus, en stor middelalderlig slotruin, bør ikke gå glip af nogen besøgende på Bornholm. Eventyrcentret “NaturBornholm” i Aarkirkeby giver levende information om den meget interessante historie omkring Bornholms oprindelse. Melstedgård ligger ikke langt fra Gudhjem. Der er et landbrugsmuseum som tydeligt formidler hvordan man levede på landet i tidligere tider.

“Redningssti” er en vandresti, der fører den besøgende gennem det stenede landskab ved kysten. Der er mange gode udsigtspunkter på denne rute. Fordelen ved Gudhjems kyst er, at den er meget beskyttet mod vinden. Det er strand med klipper men det behøver ikke at være en ulempe, det er bare helt anderledes end en sandstrand. I Melsted, ikke langt fra Gudhjem, er der en lille sandstrand. Hvis du vil opleve en perfekt sandstrand skal du tage til Dueodde eller Balka.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Gudhjem Tourist Information

Bornholms Turistinformation – Gudhjem
Ejnar Mikkelsensvej 27
3760 Gudhjem

T: +45 56 95 95 00

www: Website Link

Destination Bornholm

Bornholm Visitor Centre
Ndr. Kystvej 3
3700 Rønne

T: +45 5695 9500

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nexø
broken clouds
11.1 ° C
11.1 °
11.1 °
81 %
3kmh
71 %
man
12 °
tirs
13 °
ons
13 °
tors
13 °
fre
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Gudhjem #iGudhjem #VisitGudhjem #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her