Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Haderslev

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Haderslev

Haderslev (tysk: Hadersleben) i Sydjylland er en interessant by med næsten 22.000 indbyggere. Byen har mange kulturelle attraktioner og gode shopping muligheder.

Haderslevs vartegn og stolthed er Haderslev Domkirke. Katedralen, også kaldet Vor Frue Kirke, ligger på det højeste punkt i Haderslev, så du har en fremragende udsigt over byen fra kirken. Katedralen er bygget i gotisk stil som de fleste andre store bygninger fra det tidspunkt, hvor kirken blev bygget. Dette skete omkring år 1250. I kirken er det et fantastisk syn, hvor fresker fra middelalderen møder orgelprædikestolen fra renæssancen, og det hele ender med alterbordet dækket med moderne tekstiler. Katedralen er stadig omtrent den samme som da den blev bygget og er en af ​​byens største attraktioner.

Fire museer i Haderslev, hver med forskelligt fokus, har meget at tilbyde. Arkæologi Haderslev, Sydjylland har altid været rig på arkæologiske fund, og museet har samlet mange af dem og er nu ansvarlig for flere udgravninger. Ehlers Lertøjssamling har i mange år samlet en stor og unik samling af lokalt fremstillet keramik fra middelalderen. På Haderslev Bymuseum kan du se plakater og fotoudstillinger af de mange typer bygninger, du kan finde i middelalderen, renæssance, barok, historisme, klassicisme og meget mere. Vognsamling, Dette museum har samlet en imponerende mængde af alle typer biler. Med sin store samling er museet også det største af sin art i Nordeuropa. Der er også en masse information om, hvordan de forskellige vogne blev brugt gennem historien, og hvad deres betydning var.

Haderslev Dyrepark er navnet på en zoologisk have med et areal på over 100 hektar. Parken er hjemsted for over 200 dådyr og 20 smukke hjorte. I parken finder du også en naturlegeplads, et samfundscenter og brochurer, der fortæller alt det interessante om parken og vandrestierne.

Haderslev er en meget populær shopping by. Her er et meget livligt gågadeområde med gode tilbud og en god atmosfære hver dag med mange butikker og et turistkontor. Da Haderslev er en uddannelses by, tiltrækker den også mange unge. Dette gør det attraktivt at have caféer, butikker og restauranter og hjælper med at gøre Haderslev til den travle by, den er i dag.

Selve den gamle bydel er et besøg værd. I 1627 og 1759 ødelagde to massive brande det meste af byen. Derfor er den gamle bydel nu i en smukt restaureret version. Efter de to store brande begyndte de blandt andet med opførelsen af ​​gavlhuse. Denne type huse findes stadig i dag i Haderslev, hvor de er, som de var, da de blev bygget. De fleste af de gamle, smukke huse ligger sydøst for katedralen. Det er derfor muligt at tage en interessant spadseretur gennem byen, hvor man både kommer gennem den gamle bydel, katedralen, de smukke museer og muligheden for endelig at shoppe og afslutte dagen i en god restaurant med et godt glas vin.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Haderslev Tourist Information

VisitHaderslev
Bispebroen 2
6100 Haderslev

T: +45 7354 5630

www: Website Link

Destination Sønderjylland

Perlegade 48, 1. sal
6400 Sønderborg

T: +45 8182 4570

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Haderslev
overcast clouds
19.1 ° C
20.1 °
16.9 °
72 %
1kmh
100 %
tors
19 °
fre
17 °
lør
15 °
søn
15 °
man
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Venskabsbyer

Norge Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sandefjord

#Sandefjord Rejser til Sandefjord       #Sandefjord #iSandefjord #VisitSandefjord #Norway #VisitNorway #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation
Sverige Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Varberg

#Varberg Rejser til Varberg       #Varberg #iVarberg #VisitVarberg #Sweden #VisitSweden #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Haderslev #iHaderslev #VisitHaderslev #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her