Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Hannover

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Hannover

Hannover ligger ved Leine floden og er bedst kendt for de mange messer som der afholdes i byen, og for at have verdens næststørste Oktoberfest. Byen blev grundlagt i middelalderen. Mere end 90% af byens centrum blev ødelagt i anden verdenskrig.

Hannover Zoo betragtes som en af ​​de bedste i verden. Selve zoologisk have er opdelt i fem separate afdelinger der giver dig en fantastisk oplevelse. Hvis du bliver sulten er der masser af restauranter og caféer med rimelige priser. Dette den perfekte dagstur for både børn og voksne.

Herrenhausen regnes som en af ​​de smukkeste haver i verden, en tur til Hannover er ikke fuldstændig hvis du ikke har besøgt Herrenhausen. Der afholdes en festival i haven hver juli for at give lokale kunstnere mulighed for at optræde. Hver forestilling varer 20 minutter og det giver dig et interessant indblik i den lokale kulturscene. Selve haven er anlagt i barok stil.

Monumentet er til minde om Napoleons nederlag ved Waterloo i 1815. Det er et stort parkanlæg der er perfekt til afslapning. Hannover er en by fyldt med museer, kultur og utrolige restauranter og pubber. Tag en dag at tilbringe i akvariet eller bare brug lidt tid på at gå rundt i byen – der er masser at gøre og se.

Udflugter fra Hannover

Schloss Bückeburg

Schloss Bückeburg er sæde for prinserne i Schaumburg-Lippe og er stadig beboet i dag. Middelalderborgen blev ombygget til et firefløjet renæssance slot, opført mellem 1601 og 1622 af den første prins.

Efter en brand i 1732 blev slottet restaureret i barok og rokoko stil. Et 42 meter højt mausoleum inspireret af Pantheon i Rom blev tilføjet i 1915. Guldmosaikken på kuppelloftet er den næststørste i verden efter Hagia Sophia i Istanbul.

Rejser til Hannover, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Hannover og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hannover Tourist Information

Prinzenstrasse 12
30159 Hannover

T: +49 0511 3661981
F: +49 0511 3661997

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Julemarked i Hannover

Hannover Turistinformation Hotel & Apartment Hannover Hannover Julemarked Hannover har mange attraktive oplevelser. Herrenhausen, Eilenriede, Maschsee og floden Leine er alle dele af byens grønne side, mens...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hanover
clear sky
16.1 ° C
18.8 °
14.9 °
72 %
4.1kmh
0 %
man
22 °
tirs
18 °
ons
20 °
tors
20 °
fre
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Hannover #iHannover #VisitHannover #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her