Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Hirtshals

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Hirtshals

Indtil slutningen af ​​det 19. århundrede var Hirtshals intet andet end en lille fiskerby. I dag er stedet en af ​​de vigtigste havne i Jylland. Ikke mindst på grund af dette kommer mange besøgende hvert år til byen. Der er færgeforbindelser til Kristiansand, Oslo og Moss fra Hirtshals. På grund af de mange færgeforbindelser er byen blevet et vigtigt brohoved til de skandinaviske naboer på den anden side af Kattegat. En særlig oplevelse venter i de tidlige morgentimer. Hver dag fra kl. 7 og fremefter bliver havnen et auktionssted for nattens fangster. Frisk fisk, travlhed og en vis hygge gør auktionen til en oplevelse, som feriegæster ikke bør gå glip af.

En af de mest berømte attraktioner i Hirtshals er Nordsømuseet. Det velkendte marine centrum ligger cirka en kilometer fra byens centrum og er et populært rejsemål for børnefamilier. Ozeaneum åbnede i 1984 og har siden tiltrukket tusinder af besøgende til stedet. Nordsømuseets centrum i Hirtshals er den gigantiske tank, der har et volumen på 4,5 millioner liter vand. I dag er Hirtshals-museet et af de største akvarier i Europa. Amfiteatret er et af højdepunkterne. Det giver gæsterne mulighed for at observere de mange havdyr gennem en 45 cm tyk glasplade.

Lige ved siden af ​​akvariet er der adskillige udstillinger, der minder om Nordsøfiskeri og regionens økologi. Et højdepunkt for små og store gæster er forseglingsbassinet, som er placeret i det fri. Sælerne fodres dagligt kl. 11 og 13. Især fodringstiderne er ideelle til at opleve et meget specielt højdepunkt på din ferie i Danmark i Hirtshals.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hirtshals Tourist Information

Hirtshals Feriehusudlejning
Jyllandsgade 10
9850 Hirtshals

T: +45 98 94 22 20

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hirtshals
light rain
19.4 ° C
19.4 °
19.4 °
73 %
2.4kmh
100 %
ons
19 °
tors
21 °
fre
22 °
lør
18 °
søn
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Hirtshals #iHirtshals #VisitHirtshals #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her