Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Louis C Jacob

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Hotellet ligger cirka 6 kilometer fra Hamburgs centrum på den smukke Elbchaussee. Der er en speciel atmosfære langs floden Elben som er god til en spadseretur hvor du kan finde små strande, moler og hyggelige caféer. Ikke langt fra hotellet ligger terminalen hvorfra du kan tage en vandbus til Hamburg Altstadt, denne tur tager cirka 40 minutter.

Hotellet består af to lave bygninger i villa stil der spænder over Elbchaussee, bygningerne er forbundet med en tunnel under jorden, der er indrettet som en form for galleri med glasmontre og skifergulve.

Værelser og suiter på hotellet er elegant indrettet i en blanding af moderne og kolonitidens antikke møbler, polerede egetræsgulve og smukke håndvævede tæpper.

Hotellet har en kendt to Michelin stjerne Jacob’s Restaurant indrette i en fantastisk elegant atmosfære med krystallysekroner og stuklofter. Restauranten er også et besøg værd alene på grund af den fantastiske udsigt over Elben fra den berømte terrasse.

Hotellets anden restaurant, Kleines Jacob har også en god menu med masser af fiske- og skaldyrsretter, lokale retter og de bedste vine fra Tyskland, Østrig og Schweiz.

Hvis du vil have større byer med i oplevelserne er de nærmeste interessante større byer Hamburg, Lübeck og Bremen

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hamburg
overcast clouds
16.7 ° C
16.9 °
15.3 °
74 %
7.2kmh
100 %
ons
17 °
tors
17 °
fre
16 °
lør
14 °
søn
15 °

City guides

Lübeck

#Lübeck Visit Lübeck Lübecks status som en af Europas vigtigste handelsbyer, gav den tilnavnet ”hanseforbundets dronning”. Man forstår hvorfor, når man ser de enorme kirketårne fra...

Hamburg

#Hamburg Visit Hamburg Hamburg er for nogle en afkørsel på en tysk motorvej eller en by man bare kører under når man ryger ned i Elb...

Bremen

#Bremen Visit Bremen Bremen er en af ​​de største byer i Nordtyskland og byen ligger meget tæt på ​​Nordsøen. Bremen har en rig tradition der går...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her