Hoteller i Stettin

Se hoteller i Stettin, se priser og prissammenligninger her

Vi har tidligere tilbudt at foretage hotelreservationer i Stettin i forbindelse med kør selv ferie.

Vi har i stedet for selv at foretage disse reservationer besluttet at lave et særskilt website kun med mulighed for at søge hoteller og foretage booking, i kraft af et større antal reservationer på hoteller i Stettin, kan der via et sådant site opnås bedre vilkår for dig som kunde.

– Reservation uden gebyr
– Betaling først ved ankomst
– Prisgaranti, du betaler laveste pris

Se hoteller i Stettin, se priser og prissammenligninger her

 

 

 

Vi benytter nedenstående hoteller i Stettin i forbindelse med vores busrejser

Hotel IBIS Stettin

den kendte IBIS standard finder du også i Stettin, vi benytter os jævnligt af IBIS hotellet der er centralt beliggende i Stettin.

Hotel Novotel Stettin

der er et af byens førende hoteller. På hotellet finder du swimming pool, fitnesscenter og en dejlig restaurant Bemærk venligst at vores rejser til hotel Novotel i Stettin er inklusive adgang til swimmingpool.

Hotel Radisson SAS Stettin

der er et andet af byens førende hoteller. På hotellet finder du swimming pool, fitnesscenter, businesscenter med internetadgang. Bemærk venligst at vores rejser til hotel Radisson SAS i Stettin er inklusive morgenmad i cafe Europa ( ikke i gruppe spisesalen ), endvidere er der i vores rejser til Radisson SAS inkluderet fri adgang til swimmingpool og fitness center.

Hotel Victoria Stettin

der er et centralt beliggende *** hotel , alle værelser med bad/toilet , telefon og satellit TV. På hotellet findes en af Szczecins bedste restauranter ” Alt Stettin ” og i kælderen under hotellet ligger en af byens mest populære og flotteste natklubber – Tango – indrettet i en gammel middelalderkælder. Kun 50 meter fra hotellet ligger et af Szczecins billigste markeder , nemlig Tobruk markedet. Der er gratis adgang til internet forbindelse på hotellet.

” Joker” unavngivet hotel

hvis det ikke er så vigtigt for dig at vide hvilket hotel du kommer til at bo på kan vi garantere dig indlogering på et hotel af udmærket standard. Bemærk venligst at der ved indlogering på JOKER hoteller IKKE er garanti for at morgenmad er inkluderet i prisen.

Link rejser Stettin: Stettin turist Stettin Wiki Stettin Airport Polen turist Polen Wiki Valutakurser UM om Polen Vejret