Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Schlosshotel Fleesensee

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Schlosshotel Fleesensee er indrettet i det oprindelige Schloss Lebbin der oprindeligt er bygget i 1842 og ombygget i 1912 til barok byggestil.

Schlosshotel Fleesensee er et femstjernet resort med alle bekvemmeligheder og en meget populær nærliggende golfbane. Fleesensee er meget populært som weekend udflugtsmål for gæster fra Berlin.

Hvis du vil have større byer med i oplevelserne er de nærmeste større byer Schwerin, Wismar og Rostock.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Waren
overcast clouds
23.9 ° C
23.9 °
23.9 °
43 %
4.4kmh
97 %
ons
23 °
tors
27 °
fre
23 °
lør
25 °
søn
29 °

City guides

Wismar

#Wismar Visit Wismar Wismar ligger i Nordtyskland ved ​​Østersøen og det er en by, der har masser af historie. Wismars historie går tilbage til det 13....

Rostock

#Rostock Visit Rostock Rostock er for nogle, ensbetydende med en kedelig havn og en Bordershop. Men hvis du lige tager turen ned igennem tunnelen under havnen...

Schwerin

#Schwerin Visit Schwerin Schwerin er omgivet af mange søer, der giver dig chancen for at udforske, historien om denne region er rig og går tilbage til...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her