Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Hvar

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Hvar

Hvar øen befinder sig lige ud for den dalmatiske kyst og er derfor omringet af Adriaterhavet. Mange vælger at besøge øen for at se de store lavendelmarker eller nyde de friske vandkilder og frugtplantager, men byen har meget mere at byde på end smukke udsigter og landbrugsområder. Læs videre for at få lidt inspiration til en eventuel kommende rejseplan.

Jagodna stranden

På Jagodna stranden er der plads til alle og bølgerne er store nok til, at man rent faktisk kan bruge dem til vandsport, så du kan få mest muligt ud af dit besøg. Hvis du smutter ud i vandet bør du tage et surfbræt eller lignende udstyr med, så du kan få mest muligt ud af oplevelsen.

Skt. Stephans plads

Denne store, åbne plads fører ned til havet og byder på en af de smukkeste udsigter du ville kunne forestille dig. Om sommeren er der utallige yachts rundt omkring i havnen og et stort udvalg af diskoteker som er åbne hele natten.

Tag på vin-tur

Hvar er derudover også kendt for at være en af de bedste vinproduktionsområder i Kroatien. Sydpå producerer de fantastisk hvidvin og i Jelsa og Stari Grad er det hvidvinen der virkelig er noget specielt. Sørg derudover også for at købe en masse lavendelolier og sæber, så du kan få et lille stykke Hvar med hjem, når du endelig får mod til at rejse videre.

Livet på en ø er som regel mere afslappende end på fastlandet, så Hvar er den perfekte destination til en forlænget weekend eller en hel ferie. Øens kultur har rødder helt tilbage fra 3.500 f.Kr., så du vil uden tvivl ende med at støde på noget, som virkelig varmer dit hjerte.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Hvar Tourist Information

Trg Marka Miličića
21450 Hvar

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hotel & Apartment Hvar

#Hvar Best hotels Ferie i Hvar Centralt beliggende på den sundeste kroatiske ø med samme navn, Hvar er en unik blanding af luksuriøse middelhavs naturlige omgivelser, lag...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hvar
overcast clouds
12.1 ° C
12.1 °
12.1 °
58 %
5.3kmh
100 %
søn
13 °
man
12 °
tirs
13 °
ons
13 °
tors
14 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Hvar #iHvar #visitHvar #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her