Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Ieper

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ieper

Ypres er en belgisk by, der har rødder i antikken. Den blev stormet af romerne i det første århundrede og er nævnt ved navn i det 11. århundrede. Det har været en velstående by takket være den lokale linnedfremstilling, Ypres er blevet genopbygget flere gange på grund af brande og krigshandlinger.

På trods af genopbygningen gør Ypres visuelle æstetik det til en imponerende flot og historisk spændende by. På grund af de mange forskellige slag, der er blevet kæmpet her, mener mange, at byen og dens gader er hellig grund. Familier af faldne soldater kommer stadig på ”pilgrimsrejse” til Ypres med jævne mellemrum for at minde deres kære.

Den kendte klædehal er en af de bygninger alle besøger i centrum af Ypres. Oprindeligt bygget i det 13. århundrede, var det en af ​​verdens største kommercielle bygninger i middelalderen. Den genopbyggede bygning er en nøjagtig kopi af bygningen, der stod i middelalderen og bygningen har været på verdensarvslisten siden 1999. En anden bygning, der er blevet fuldstændig rekonstrueret, er byens katedral, som har fået et højere spir end oprindeligt, men stadig er holdt i den smukke gotiske styl.

Endnu en af byens kendte seværdigheder er Menin-porten til minde om britiske og commonwealth soldater, der faldt i første verdenskrig. Navne på mere end 54.000 soldater og mænd er indgraveret på porten. Hver aften klokken 20:00 stoppes trafikken gennem portens buer, når, normalt trompeterer fra byens brandvæsen spiller ”the last post”. Det er en tradition, der har været afholdt hver eneste aften, undtagen under den tyske besættelse, siden 1928

Rejser til Ypres, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Ypres og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ypres Tourist Information Office

Grote Markt 34
8900 Ieper

T: +32 57 239 220

www: Website Link

Region Vlaanderen

VISITFLANDERS Visitor Information Centre
Grasmarkt 61
1000 Brussel

T: +32 2 504 03 90

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ypres
broken clouds
25.9 ° C
27.1 °
22.1 °
46 %
2kmh
65 %
ons
24 °
tors
17 °
fre
20 °
lør
25 °
søn
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ypres #Ieper #iIeper #VisitIeper #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her