Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
1 dags ture
Afghanistan
Afrika
Airlines
Aktuelle tilbud
Albanien
Algeriet
Amerika
Amerikansk Samoa
Amerikanske Jomfruøer
Anbefalinger
Andorra
Angola
Anguilla
Ankomst
Antigua og Barbuda
Archives
Argentina
Armenien
Artikler
Aruba
Ascension Island
Aserbajdsjan
Asien
Australien
Ækvatorialguinea
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belgien
Belgien
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bilferie
Bolivia
Bonaire
Bosnien Hercegovina
Botswana
Brasilien
Britiske Jomfruøer
Brunei
Bulgarien
Burkina Faso
Burundi
Busrejser
Cambodja
Cameroun
Canada
Caribien
Cayman øerne
Central Amerika
Centralafrika
Centralafrikanske Republik
Centralasien
Chad
Chile
City guide
Colombia
Comorerne
Congo
Cookøerne
Costa Rica
Country guide
Cuba
Curacao
Cypern
Danmark
Danmark
Deals & Rejsetilbud
Djibouti
Dominica
Dominikanske Republik
DR Congo
Ecuador
Egypten
El Salvador
Elfenbenskysten
Eritrea
Estland
Etiopien
Europa
Få tilbud
Falklandsøerne
FAQ
Færøerne
Featured
Fiji
Filippinerne
Finland
Finland
Flyrejser
For børnefamilier
Forum
Frankrig
Frankrig
Fransk Guyana
Fransk Polynesien
Gabon
Gambia
Georgien
Ghana
Godt at vide
Grækenland
Grækenland
Grenada
Grønland
Grupperejser
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Guernsey
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
Helligdage
Helligdage
History
Hjælp i nøden
Honduras
Hong Kong
Hviderusland
Ikke kategoriseret
Indien
Indonesien
Information
Inspiration til udflugter
Irak
Iran
Irland
Irland
Island
Isle of Man
Israel
Italien
Italien
Jamaica
Japan
Jersey
Jordan
Kap Verde
Kasakhstan
Kenya
Kina
Kirgisitan
Kiribati
Kommende rejser
Kosovo
Kroatien
Kultur, Sport & Events
Kuwait
Laos
Lesotho
Letland
Libanon
Liberia
Libyen
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Macau
Madagaskar
Makedonien
Malawi
Malaysia
Maldiverne
Mali
Malta
Marokko
Marshalløerne
Martinique
Mauretanien
Mauritius
Melanesien
Mellemøsten
Mexico
Mikronesien
Mikronesiens Forenede Stater
Moldova
Monaco
Mongoliet
Montenegro
Montserrat
Mozambique
Musikrejser
Myanmar
Namibia
Nauru
Nederlandene
Nederlandene
Nepal
New Zealand
Nicaragua
Niger
Nigeria
Niue
Nordafrika
Nordamerika
Nordkorea
Nordmarianerne
Norge
Norge
Nyheder
Nyheder
Oceanien
Oman
Overnatning
Østafrika
Østasien
Østeuropa
Østrig
Østrig
Østtimor
Pakistan
Palau
Panama
Papua Ny Guinea
Paraguay
Påstigningssteder Jylland
Påstigningssteder Sjælland
Peru
Pitcairn
Polen
Polen
Polynesien
Portugal
Portugal
Puerto Rico
Qatar
Rejse fra Tyskland
Rejse og bo
Rejse video
Rejsebureau
Rejseinspiration
Restaurant
Rumænien
Rusland
Rwanda
Saba
Saint Barthélemy
Saint Kitts og Nevis
Saint Lucia
Saint Martin
Saint Vincent og Grenadinerne
Salomonøerne
Samoa
San Marino
Sankt Helena
Sao Tome og Principe
Saudi-Arabien
Schweiz
Se og gøre
Senegal
Serbien
Seværdigheder
Seychellerne
Shopping Area
Shoppingbus
Sierra Leone
Singapore
Sint Eustatius
Sint Maarten
Skandinavien
Skib
Slovakiet
Slovenien
Somalia
Spanien
Spanien
Spise & drikke
Sri Lanka
Storbritannien
Storbritannien
Sudan
Surinam
Sverige
Sverige
Swaziland
Sydafrika
Sydamerika
Sydasien
Sydeuropa
Sydkorea
Sydlige Afrika
Sydøstasien
Sydsudan
Syrien
Tadsjikistan
Taiwan
Tanzania
Terminal Lufthavn
Thailand
Tjekkiet
Tjekkiet
Togo
Togrejser
Tokelau
Tonga
Tours
Trinidad og Tobago
Tristan da Cunha
Tunesien
Turistinformation
Turistkontor
Turkmenistan
Turks og Caicos øerne
Tuvalu
Tyrkiet
Tyrkiet
Tyskland
Tyskland
UAE
Udland
Uganda
Ukraine
Ungarn
Ungarn
Uruguay
USA
Usbekistan
Vanuatu
Vatikanet
Vejrudsigt
Venezuela
Vestafrika
Vesteuropa
Vestsahara
Video og TV
Vietnam
Wallis og Futuna
Yemen
Zambia
Zimbabwe

Om Tjekkiet

Tjekkiet

Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som resten af Europa, men fra udviklingen i arkitektonisk indflydelse til gæstfriheden på bytorvene, byder den på noget anderledes og helt særligt. De høje bjerge byder på fantastiske udsigter, spabyer byder på chancen til at slappe af, som du selv foretrækker, og der er mange kalkmalerier at se over hele landet. Tjekkiet har ry for at holde på de besøgende for evigt, og listen over ting, man ikke må gå...

Hvor er Tjekkiet i Europa - Kort over Tjekkiet

Besøg Tjekkiet.

Rejseråd og tips for Tjekkiet.

Her finder du nyttig rejseinformation, rejsevejledning og baggrundsviden hvis du skal på en rejse hertil, uanset om det er ferierejse eller forretningsrejse kan du her finde nogle gode tips og links til forskellige seværdigheder og institutioner ligesom du finder information om transport og rejser i landet.

Rejseforum, spørgsmål og svar

Du kan altid benytte dig af disqus forum som du finder nederst på siderne, her kan du se, læse og stille spørgsmål samt debattere rejser, seværdigheder og rejsetips med andre der har besøgt landet.

Guide til største byer i Tjekkiet A-Z

Brno

Byen, som er den næststørste by i Tjekkiet, har været skueplads for ​​flere historisk vigtige kampe i de sidste par århundreder. Det, der gør Brno unik blandt verdens byer, er, at den bruger op mod 30 millioner euro hvert år på kultur alene. Dette giver byen, der er lille, hvad storbyer angår, mange live festivaler, udstillinger, museer og andre kulturelle arrangementer, man kan deltage i og besøge hele året. Nogle kan ikke finde charmen i Brno ved første øjekast, men efter et par dage vil du opdage, at Brno er...

Ceske Budejovice

Ceske Budejovice (Budweis) har næsten 100.000 indbyggere og ligger i regionen Sydbøhmen, ved sammenløbet mellem Vltava og Malse floderne. Ceske Budejovice blev grundlagt i 1265 af den tjekkiske kong Premysl Otakar II, og i dag er den den største by i regionen. Ceske Budejovice er en populær by at besøge blandt dem, der ønsker at undslippe de store turistfælder i Prag og Český Krumlov. Ferie i Ceske Budejovice og Tjekkiet På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tjekkiet. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du...

Cesky Krumlov

Cesky Krumlov blev grundlagt langs en vigtig handelsrute i 1240 og er siden vokset sig til et vigtigt tjekkisk kulturcenter. Hovedattraktionen her er et imponerende stort slot, med en rokokohave og et restaureret springvand, men der er naturligvis også meget andet at lave og udforske. Læs videre for at finde lidt rejseplansinspiration. Historisk Centrum Byen har indfundet sig på Verdensarvslisten og senere udpeget den gamle bydel som værende under beskyttelse. Du vil med det samme forstå hvorfor. Derudover afholder byen adskillige festivaller året rundt, heriblandt for at fejre sommersolhvervet, hvor mange vælger...

Cheb

Ferie i Cheb og Tjekkiet På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tjekkiet. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Tjekkiet.

Decin

Ferie i Decin og Tjekkiet På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tjekkiet. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Tjekkiet.

Frantiskovy Lazne

Der ligger mange verdenskendte spasteder i Tjekkiet, men det mest kendte er nok Frantiskovy Lazne. Med sine mange naturlige mineralkilder har byen tiltrukket besøgende i flere end 600 år og i det 18. århundrede solgtes der mere vand fra disse kilder end fra alle andre spasteder tilsammen. Tolv af disse mineralkilder anvendes stadig og byen her naturligvis også andet at byde på. Byparken Denne park i engelsk stil er det perfekte sted at slappe af og ordentligt nyde naturen. Den er blandt andet hjemsted for en lille café hvor du kan få...

Harrachov

Ferie i Harrachov og Tjekkiet På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tjekkiet. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Tjekkiet.

Hrensko

Ferie i Hrensko og Tjekkiet På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tjekkiet. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Tjekkiet.

Karlovy Vary

Ferie i Karlovy Vary og Tjekkiet På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tjekkiet. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Tjekkiet.

Karlstejn

Ferie i Karlstejn og Tjekkiet På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tjekkiet. Du kan se video omkring byen og området, ligesom du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr. Der er information om de aktuelle valutakurser der ligeledes opdateres mange gange dagligt. Du finder forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, vejledninger, “godt at vide” samt fakta om Tjekkiet.

Hvad er hovedstaden i Tjekkiet

video

Prag, Tjekkiets hovedstad

Før i tiden rejse man udelukkende til Prag for at drikke billig øl og se, hvordan livet foregik bag Jerntæppet. Det var godt tre årtier siden og der er sket meget for Tjekkiets hovedstad siden da. Med flere end fire...