Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Isaberg

Sverige Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sverige

#Sweden Rejser til Sverige Sverige er et europas femte største land. Nabo mod vest er Norge og mod nordøst er det Finland. De sydvestlige grænse er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Isaberg – De Københavnske Alper

Isaberg Moutain Resort har 11 forskellige pister, der giver rigeligt med udfordringer til både nybegyndere, børn og til de dygtige skiløbere. Der er en faldhøjde, der er perfekt for en skidebutant uanset alder, så skiløbets grundteknikker kan indøves og udføres under afslappede forhold.

Isaberg er kendt for at have dygtige skilærere, som ved lige præcis, hvordan de skal lære en ski-forskrækket dansker at manøvrere med ski under fødderne.

Kort om Isaberg

Isaberg er Sydsveriges største skianlæg og er meget populært, specielt på grund af, at det kun ligger 3 1/2 times kørsel fra København.

Isaberg kalder sig selv for ‘Smålandsfjeldene’ som opsummerer hvad de tilbyder; et rigtigt bjerg, med nedfarter i to niveauer og flere retninger – et skisportssted, med et naturligt leje midt i vildmarken. Isaberg har velpræparerede pister, lige fra børnevenlige bakker til den stejle sorte piste. Derfor er det yderst attraktivt for børnefamilier og nybegyndere, som foretrækker lette pister og trygge rammer, til de første ture ned ad bjerget, men egner sig bestemt også for den mere erfarne skiløber.

Isaberg har 8 lifter og 11 pister og et fuldt udbygget snekanonsystem, hvilket sikrer gode sneforhold og velpræparerede pister hele sæsonen. Samtlige pister er også oplyste, og giver derfor mulighed for aftenskiløb.

Isaberg har en rigtig god skiskole og snekanonerne giver snegaranti fra december til marts.

Skicentret ligger ca. 5 km fra hyttebyen. Her køber man liftkort, lejer ski og bestiller skiskole. Der er også en restaurant, hvor hele familien kan spise og hygge sig.

Fra campingpladsen, ca. 300-400 meter fra hyttebyens centerbygning, kører der en 4-stols lift til toppen af skianlægget. I tilslutning til denne er der 2 grønne nedfarter.

Hotel, motel, hytte og camping i Isaberg ?

Skal du bruge overnatning i forbindelse med en skitur til Isaberg, ja så er der mulighed for at booke dette.

Hvad koster liftkort til Isaberg ?

Du køber dit skipas oppe i skiområdet. Opladning via nettet er kun, når du har et kort i forvejen.

Skishop og skiudlejning på Isaberg

Det er vigtigt, at du får en udrustning, som passer til din erfaring og teknik. Få hjælp af personalet i shoppen, så du får ski og støvler, som passer til dig og din teknik – både ved leje og køb. Hos os kan du desuden teste dig frem til det rigtige valg med prøveture på bakken lige uden for døren.

Vil du købe ski ?

Roupéz skishop har et af Sveriges største sortimenter af alpint skiudstyr. Få butikker tilbyder en så stor bredde, og først og fremmest så stort et udvalg af avancerede ski. Som både stor udlejer og salgsbutik har vi volumenaftaler, som giver rigtigt gode priser til dig som kunde.

Vil du leje ski ?

Du kan vælge og vrage blandt mere end 2.000 udlejnings-sæt i forskellige kategorier, alt fra simple begynderski til topmodeller til avancerede skiløbere.

Kontakt til skishoppen 

Kontakt Roupéz skishop på 0046 (0)370 339770, eller mail: info@isabergsskidshop.se

Vil du lære at stå på ski ?

Skiskole på Isaberg for børn og voksne

Med veluddannede og dygtige instruktører kan alle blive bedre skiløbere. Hele sæsonen findes der professionelle skilærere klar til at tage sig af dig som vil begynde at løbe på ski, eller for dig, som vil lære at blive bedre. Vælg mellem gruppelektioner eller privat­­lektioner.

Langrend omkring Isaberg

Der findes både spor med kunstsne og natursne, når himlen har givet tilstrækkelig dyb sne. Sørg for at hele sporet, som du vil løbe, er åbent inden du tager afsted. Der skal betales afgift ved brug af spor med kunstsne. Denne betales ved anlægget.

  • Hestra Isamon længde 6 km –  naturspor ved tilstrækkelig sne
  • Isaberg Golfbana længde 2 km –  naturspor ved tilstrækkelig sne
  • Anderstorp længde 20 km – kunstsnespor (afgift) og naturspor ved tilstrækkelig sne
  • Tranemo Hagatorpet  længde 30 km – kunstsnespor (afgift) og naturspor ved tilstrækkelig sne
  • Store Mosse Nationalpark – naturspor ved tilstrækkelig sne

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Sveriges turistkontor

#Touristboard Sweden Tourism Authority Visit Sweden Slussplan 9, Gamla stan Box 3030 103 61 Stockholm T: +46 08 789 10 00 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#sweden #visitsweden #isweden #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Isaberg #iIsaberg #VisitIsaberg #Sweden #VisitSweden #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her