Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Paris turistinformation

Paris

#Paris Visit Paris Paris er en by, der ofte romantiseres. I flere generationer er der blevet fortalt kærlighedshistorier fra kloakkerne til Eiffeltårnet! Det gør det til...

Hotel & Apartment Paris

Paris Julemarked

Paris har i juleperioden tusinder af lys og ornamenter, mere end 125 pladser og gader er oplyst og dekoreret med streamers, guirlander, lys af enhver art, juletræer og flerfarvede julekugler. Den smukkeste belysning er Champs Elysees, Montmartre, Boulevard Saint-Germain, rue de Richelieu, Place Vendome, Forum des Halles og Eiffeltårnet.

Blandt de mange julemarkeder i Paris, der absolut ikke må gå glip af, er: Julemarkedet i La Défense, hovedstadens moderne centrum, og derefter besøge markederne i det gamle hjerte af Paris, såsom Saint-Germain- des-Prés eller Place Saint-Sulpice, og selvfølgelig dem, der finder sted langs Champs-Elysées og tæt på Eiffeltårnet (Trocadero). Gå ikke glip af at besøge de berømte parisiske stormagasiner som Galeries Lafayette, Printemps Haussmann, Le Bon Marché og BHV, der arranger specielle juleudstillinger i vinduerne.

Du må heller ikke gå glip af et besøg i de parisiske kirker, hvor du kan se smukke krybber, crèches de Noël, blandt de smukkeste er dem i katedralen Notre-Dame de Paris (Metro: Cité) og kirkerne Saint-Laurent (Metro: Gare de l’Est), Saint-François Xavier (Metro: Saint François-Xavier) og Saint-Germain-l’Auxerrois (Metro: Louvre-Rivoli).

Le Village de Noël sur le Parvis de La Défense

Julemarked på La Défense, Le Village de Noël sur le Parvis de La Défense. Dette julemarked, det største i Paris regionen med mere end 350 boder, der tilbyder et stort udvalg af julehåndværk og mad fra de franske regioner. Markedet ved la Défense er et af de smukkeste i den franske hovedstad, især om aftenen, når de omkringliggende bygninger belyses, hvilket skaber en unik ramme. Offentlig transport med U: Grande Arche de la Défense. RER: La Défense.

Village de Noël du Champs de Mars

Village de Noël du Champs de Mars. En skøjtebane på 300 m2 og et julemarked, der består af mere end 100 træhytter placeret lige foran Eiffeltårnet.

Marché de Noël Paris Notre Dame

Julemarked i Notre-Dame, Marché de Noël Paris Notre Dame. Julemarked afsat til kunst og håndværk ved siden af ​​katedralen Notre Dame (Quai Montebello, Square Viviani). Markedet ligger i smukke omgivelser og består af 28 udstillere. Offentlig transport med U: Maubert.

Marché de Noël du Boulevard Saint-Germain

Julemarked på Boulevard Saint-Germain, Marché de Noël du Boulevard Saint-Germain. Julemarked med 40 boder på Boulevard Saint Germain. På dette julemarked kan du se og smage mange varianter og aromaer og der er også meget kvalitets håndværk.

Marché de Noël Forum des Halles

Julemarked Forum des Halles. 3 største indkøbscenter i Frankrig, 75 000 m² område er Forum des Halles de Paris. Et decideret julemarked med 40 boder findes på området.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt Mandag til torsdag fra 11.00 til 20.00. Fredag fra 11.00 til 22.00. Lørdag fra 10.00 til 22.00. Søndag fra 11.00 til 20.00

Julemarkeder Frankrig 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
FrankrigParisParvis de l’Hôtel de Ville de Paris14/11 2021 – 6/1 2022InfoHotel Info
FrankrigColmarMarché de Noël de Colmar26/11 - 29/12 2021InfoHotel Info
FrankrigHaguenauMarché de Noël - Haguenau25/11 - 31/12 2021InfoHotel Info
FrankrigNiceVillage de Noel6/12 2021 – 5/1 2022InfoHotel Info
FrankrigStrasbourgNoël à Strasbourg26/11 - 30/12 2021InfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Frankrig 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her