Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tallinn turistinformation

Tallinn

#Tallinn Visit Tallinn Den nederste by Tallinn er en af ​​de bedst bevarede middelalderbyer i verden. Byen bliver løbende restaureret og forbedret for at bevare følelsen...

Hotel & Apartment Tallinn

Tallinn Julemarked

Estlands hovedstad har sit eget julemarked siden 2001, men Tallinn kan også prale af at være byen, der havde det første juletræ! Faktisk fortæller legenden, at i 1441 på den samme plads, hvor der i dag finder sted Tallinns julemarked, dansede en ungdomshandler og sang sammen med de lokale piger omkring et træ, som de satte ild på, ved denne gestus synes at være født tradition for at belyse træerne i julen.

Tallinn er en smuk destination året rundt takket være skønheden i dens gamle bydel, der har været næsten uændret siden middelalderen. Byen er stort set omgivet af de gamle forsvarsmure, der omslutter et historisk centrum, der let kan besøges til fods. Hjertet i Tallinn er pladsen i det gamle rådhus (Raekoja platsi), der ligger i byens centrum ved foden af Cathedral Hill (Toompea).

Tallinna Jõuluturg

Tallinn julemarked, Tallinna Jõuluturg, finder sted på den smukkeste plads i Tallinns gamle bydel, pladsen ved det gamle rådhus (Raekoja platsi), der er anlagt i det 15. århundrede, i hjertet af den smukke gamle bydel i Tallinn, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Atmosfæren på dette unikke julemarked domineres af et stort juletræ.

Markedet i Tallinn består af over 50 boder, hvor du kan se og smage på de lokale lækkerier og købe kunsthåndværk fra hele Estland. Meget smuk er sangene som er en del af Estlands juletradition, der er show, især i weekenderne.

Traditionelt tilbyder Tallinns julemarked et bredt udvalg af gaver og delikatesser, hvoraf de fleste er fremstillet i Estland. Her kan du også få et måltid og forskellige forfriskninger. Udvalget er stort: ​​Fra kendte juleretter, som for eksempel surkål og blodpølser, fisk og and.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 10.00 til 19.00

Julemarkeder Estland 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
EstlandTallinnTallinna Jõuluturg26/11 2021 - 2/1 2022X-masHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Estland 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her