Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Wien turistinformation

Wien

#Vienna Visit Wien Wien er hovedstaden i Østrig og en af ​​de største byer i den Europæiske Union. Det var også verdens største tysktalende by før...

Hotel & Apartment Wien

Wien Julemarked

Wiener Adventzauber (Adventens magi i Wien) har til huse på Rådhuspladsen i Wien og er en af ​​de kulminerende begivenheder ved den store julefest. Denne begivenhed er blevet en del af stemningen før jul for at lave småkager i ovnen eller vælge julegaver.

Duften af ​​honningkager, mandler og honning giver faktisk alle en følelse af jul. Udover traditionelle favoritter blandt publikum som Hearts Tree, Kasperl Theatre eller Old Carousel, er der for eksempel i år nisser, der venter besøgende i et lille hus.

Mens børn kan nyde Kasperl og hans brigade eller stole på Jesusbarnet deres ønsker. Voksne vender sig med et overraskende blik til rådhusparken, der er indrettet til festen blandt træerne fantasifuldt indrettede, der inviterer dig til at gå en tur især om aftenen, når de skinner i et hav af lys. Ud over Hjertetræet, stjernerne og candy-lit, er der et nyt træ med så mange søde små engle.

Wiener Christkindlmarkt am Rathausplatz

Wiens julemarked, Wiener Christkindlmarkt am Rathausplatz – Wiener Weihnachtstraum afholdes på Rathausplatz. Foran Wien Rådhus er der cirka 150 boder med lokale produkter, kunsthåndværk og alt hvad du skal bruge til julen.

Weihnachtsdorf am Maria-Theresien-Platz

Julelandsby på Maria-Theresien-Platz, Weihnachtsdorf am Maria-Theresien-Platz. Landsby bestående af over 60 boder i et virkelig flot miljø med mange attraktioner for børn.

Kultur- und Weihnachtsmarkt im Ehrenhof

Håndværker og julemarked foran Schönbrunn-paladset, Kultur- und Weihnachtsmarkt im Ehrenhof vor dem Schloss Schönbrunn med mere end 70 boder, populært julemarked blandt børnefamilier.

Altwiener Christkindlmarkt auf der Freyung

Julemarked på en af ​​de smukkeste pladser i centrum af Wien, Freyung. Her er mange boder med håndlavede varer.

Adventmarkt vor dem Schloss Belvedere

Julemarked på Schloss Belvedere, Adventmarkt vor dem Schloss Belvedere. Mere end 40 boder hvor handlende og håndværkere er samlet for at tilbyde deres varer i smukke omgivelser.

Weihnachtsmarkt am Spittelberg

Spittelberg julemarked, Weihnachtsmarkt am Spittelberg, Spittelberggasse. Dette marked er med mere end 100 boder, som ligger kun ti minutters gang fra det historiske centrum af Wien. Her finder du mange boder med kunst og kunsthåndværk.

Wintermarkt am Riesenradplatz

Julemarked på Riesenradplatz, Wintermarkt am Riesenradplatz). Dette julemarked ligger ved den berømte Prater Park, på Riesenradplatz, nær det berømte pariserhjul.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 10.00 til 22.00

Julemarkeder Østrig 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
ØstrigWienWiener Weihnachtstraum RathausplatzCANCELLED 2021InfoHotel Info
ØstrigSalzburgChristkindlmarkt am Dom- und ResidenzplatzCANCELLED 2021InfoHotel Info
ØstrigInnsbruckMaria-Theresien-StrasseCANCELLED 2021InfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Østrig 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her