Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Karlovac

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Karlovac

Karlovac er opkaldt efter byens grundlægger, som var Karl II, ærkehertug af Østrig. Byen er grundlagt i slutningen af ​​det 16 århundrede som forsvar mod osmannerne. Karlovac er en by der er fyldt med historiske monumenter, smukke parker og spændende kulturelle steder.

Begynd din sightseeingtur på Dubovac slottet. Herfra er der udsigt over byen, det antages at slottet er bygget i det 13. århundrede. I det 15 århundrede blev slottet ombygget for at give det et renæssance ydre arkitektur, slottet blev fuldstændig restaureret igen i 1952. På slottet finder du museums, en model af regionen og en smuk park.

Karlovac er anlagt som en stjerne med seks spidser, opdelt i 24 blokke af samme størrelse. I den gamle bydel, der engang var beskyttet af byens mure, kan du se mange gamle bygninger. Når du er færdig med at vandre i gaderne, kan du leje en tømmerflåde og flyde ned ad floden for at få en unik panoramaudsigt over byen.

Korana floden var engang en populær destination, fordi den angiveligt havde helbredende kvaliteter. I dag kommer folk for at nyde stranden ved floden og dyrke nogle af de vandsports aktiviteter der tilbydes.

Seværdigheder i Karlovac

  • Zorin dom (Teater)
  • Crkva Svetog trojstva, kirke
  • Crkva Svetog Nikolai, ortodoks Kirke
  • Hrvatski sokol, kroatisk monument

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Karlovac Tourist Information

Petra Zrinskog 3
47000 Karlovac

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Karlovac
broken clouds
12.3 ° C
16.8 °
12.3 °
93 %
1.4kmh
53 %
man
20 °
tirs
19 °
ons
21 °
tors
22 °
fre
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Karlovac #iKarlovac #visitKarlovac #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her