Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#KarlovyVary

Tjekkiet

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Karlovy Vary (Karlsbad)

Karlovy Vary er landskendt i Tjekkiet og kendt i det meste af Europa for 2 ting, først og fremmest er det en stor og gammel kurby, dernæst er byen hjemsted for den fremragende Tjekkiske specialitet Becherovka, det Tjekkiske svar på Gammel Dansk. Bitteren er tilsat over 100 forskellige ingredienser der selvfølgelig bevares hemmelige for udenforstående.

Som kurby er Karlovy Vary kendt for sit vand med et højt sulfur indhold der efter sigende skulle være gavnlig for patienter med problemer i fordøjelses systemet. Kilderne blev opdaget så langt tilbage som i 1348 af Kejser Charles den IV. Byen Karlovy Vary er udover kildevandet også benådet med en fantastisk smuk beliggenhed hvilket nok også har været medvirkende til at alle Europas kendte personligheder i tidligere tider skulle forbi Carlsbad for at se og blive set, og selvfølgelig have en tår vand. En af de der opholdt sig meget i Carlsbad var Goethe.

Du kan se en lang række store og flotte kur hoteller i Karlovy Vary. Det største af dem er Grand Hotel Pupp, hotellet hed i mange år Moskva. Bygningen repræsenterer den typiske hotel byggestil for Carlsbad oprindeligt opført i slutningen af 1700 tallet men ombygget i extravagant stil i 1870erne. Et andet af de gamle kurhoteller hedder Imperial og er opført i 1910.

De flotte kur kolonader fra slutningen af 1800 tallet kan du se flere af i Karlovy Vary. Den kendeste og flotteste af kolonaderne hedder Mlynska kolonada og her kan man drikke vand fra 4 forskellige kilder.

Karlovy Vary er dog andet end kurby. Før kurturisterne begyndte at indtage byen var her en gammel middelalderby og fra denne tid kan du besigtige borgruinerne. Den barokke St. Maria Magdalena kirke er også et besøg værd.

Vandreruterne Karlovy Vary er omkranset af store skove og der er adskillige vandreruter gennem disse skove. Fra flere af stier har du mulighed for at nyde nogle fantastisk flotte panorama udsigter ind over byen.

Udflugt til Loket – nøglen til Böhmen

Hvis du er på disse kanter bør du ikke snyde dig selv for et besøg i Loket. Byen kaldtes i tidligere tider nøglen til Böhmen. Den lille citadel by er opført på hård klippegrund og er næsten helt omkranset af Ohre floden der her slår en mægtig bue. Fra borgen er der en helt fantastisk udsigt ud over området.

Rejser til Karlovy Vary, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Karlovy Vary og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Karlovy Vary Tourist Information Office

14, Lázeňská 2075
360 01 Karlovy Vary

T: +420 355 321 176

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tjekkiet valuta, Koruna

1 Koruna = 100 Haleru 1, 2, 5, 10, 20, 50 Koruna20, 50, 100, 200, 500, 1000, 2000, 5000 Koruna Czech National Bank #Monaco #euro #eur #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Karlovy Vary
few clouds
23 ° C
24.9 °
22 °
71 %
3.1kmh
20 %
ons
22 °
tors
27 °
fre
18 °
lør
24 °
søn
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CzechRepublic #KarlovyVary #iKarlovyVary #visitKarlovyVary #Touristinformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her