Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kaunas

Litauen

#Lithuania Rejser til Litauen Udover dets store skove, bugtende floder, og rolige søer er Litauen også hjemsted for mere end 1.000 års historie og kultur. Alt...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kaunas

Kaunas, som er den næststørste by i Litauen, har historisk set været en af ​​de største påvirkninger på landets kultur i mange århundreder. Nogle kender måske byen som “Kovno” fra før den tid Litauen genvandt sin uafhængighed. Der er rygter om, at byen oprindeligt blev grundlagt af Rom omkring 200 f.Kr., men de første skriftlige optegnelser om byen er fra midten af ​​1300 tallet.

Selv da har Kaunas haft cirka 700 år til at udvikle kultur og akademi, og det viser det øjeblik, du træder fod ind i byen. Hvorfor skal folk besøge Kaunas? Fordi det har noget for enhver smag!

Litauen blev besat af sovjetiske styrker på grund af Anden Verdenskrig, og på grund af dette er der flere forter, bunkere og andre monumenter spredt rundt om i landet. En af de mere unikke forter, der kan turneres, er i Kaunas og kaldes det niende fort. Med ekspansive paradepladser, kontorer og kaserner, der autentisk er restaureret af historisk perspektiv, får du et sandt indblik i, hvordan krigen var. Der er også mange monumenter og udsigter, der vil friste enhver fotograf. Hvis du elsker historie på en eller anden måde, så vil du elske det niende fort.

Et besøg i Kaunas gamle bydel, der er beskyttet af UNESCO, er som at tage et skridt tilbage i middelalderen. Arkitektinteresserede vil elske de historiske katedraler og bygninger, der er fuldstændig restaureret og endda har tjenester og butikker, der opererer ud af dem. Det Gamle Rådhusplads er en fotografs drøm, og hvis det er lidt koldt udenfor, kan du hente en kartoffelzeppelin og lidt rødbedsuppe fra en restaurant på Laisves Avenue. Med festivaler hele året og det lokale liv og jag altid omkring dig, får du den autentiske oplevelse, du har ønsket dig hver gang.

Normalt vil man ikke tænke på et indkøbscenter som et sted at gå hen, mens man udforsker en by med gamle rødder, men alligevel vælger mange mennesker at bruge mindst et par timer på Akropolis. Måske er det fordi du kan helbrede dit behov for souvenirs til rimelige priser, eller måske er det fordi du kan få en forsmag på det moderne Europa i dette kompleks med flere etager, men uanset årsagen er det et godt sted at shoppe, spise og bruge et par timer.

Rejser til Kaunas, Litauen

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kaunas og Litauen.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kaunas Tourist Information Office

Rotušės a. 15
Kaunas 44279

T: +370 616 50991

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Litauens turistkontor

#Touristboard Lithuania Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Lithuania #visitLithuania #iLithuania #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Litauen valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#Lithuania #euro #eur #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kaunas
clear sky
16.1 ° C
16.6 °
16.1 °
48 %
2.6kmh
0 %
man
17 °
tirs
19 °
ons
18 °
tors
16 °
fre
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#lithuania #visitlithuania #kaunas #ikaunas #visitkaunas #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her