Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kerteminde

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kerteminde

Byen Kerteminde er indbegrebet af en fynske købstad. Når du går rundt i byen, går du ned ad smalle gader mellem røde tage og gamle købmandsforretninger. Samlet set skaber dette en idyllisk atmosfære lige ved siden af ​​havnen i retning af Storebælt. I Kerteminde kan du finde flere små caféer og pubber, der ser ud som før og serverer traditionel mad og drikke. Der er også omkring 25 restauranter, hovedsagelig i den gamle bydel. De mest populære steder er det nødvendigt at reservere et bord i højsæsonen.

Kerteminde har Fyns mest aktive fiskerihavn, og de fleste af de fisk, der findes på Fyn, kommer fra Kerteminde. Byen er også kendt som det sted, hvor maleren Johannes Larsen blev født og opvokset. Derudover voksede Kim Larsen op i Kerteminde efter fødslen i København.

Kerteminde er meget stolt af livet omkring dem. I Hindsholm, lige ved Fyns spids, er der et rigt dyreliv og en fantastisk natur. Der er fokus på at sikre, at både erhvervslivet og kulturlivet kan eksistere sammen, og at der er plads til alle. På en tur til byen finder du en storstadsatmosfære samt kuperede marker, idylliske huse, lystbådehavne og et skibsværft. Derudover er strandene i Kerteminde kendt som “Solkysten”, fordi de har det tørreste klima i landet.

Overfor byens marina ligger Johannes Larsen Museum. Maleren Johannes Larsen boede selv i dette hus, som blev åbnet for offentligheden i 1986. Museet består af malervillaen, studiet, gæstehuset, en udstillingsbygning med mange af hans værker og svanemøllen. Denne møller blev bygget i 1853 og restaureret af Johannes Larsen selv. I en af ​​bygningerne er der mange smukke malerier, smukke skulpturer, en have med sjældne træer og en café til gæsterne. Derudover er der et aktivitetsrum, hvor børnene kan male og tegne efter inspiration fra de mange malerier.

Fjord & Bæltcentret åbnede i 1994. Siden åbningen har Odense Universitets biologistuderende været ansvarlige for guidede ture, forsknings- og informationsaktiviteter. Hver dag fodres de mange marsvin til offentlighedens store glæde, og det er muligt at komme meget tæt på de mange dyr i puljerne. Forskning og formidling har altid været samlet i Fjord & Belt Center, og gæster, der besøger centret, har ofte mulighed for at se forskningen foregå udendørs. Der er en underjordisk tunnel, hvor du kan se lige ind i Kerteminde Fjord og de mange dyr, der svømmer rundt her. Hvis du er heldig, kan du også få øje på marsvin, sæler eller nogle af de andre hovedattraktioner i tunnelen.

Nær kysten ved Kerteminde Fjord ligger gravhøjen, som Ladby-skibet blev fundet på. Skibet blev brugt til begravelse i vikingetiden og er det eneste af sin art i Danmark. I dag er der en udstilling om skibet i gravhøjen, hvor skibet oprindeligt blev fundet. Ladby Viking Museum er navnet på den udstilling, der er en del af Nationalmuseet. Blandt andet blev der fundet pilespidser og et skjold med båden.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kerteminde Tourist Information

VisitKerteminde
Strandvejen 6
5300 Kerteminde

T: +45 65 32 11 21

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kerteminde
overcast clouds
16.7 ° C
16.7 °
16.7 °
79 %
7.4kmh
93 %
man
17 °
tirs
16 °
ons
15 °
tors
15 °
fre
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Venskabsbyer

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kerteminde #iKerteminde #VisitKerteminde #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her