Tag på ferie til Gdynia i Polen i egen bil, bestem selv hvornår og hvor længe du vil være væk, her kan du online booke din ferie i Gdynia på stort udvalg af hoteller

Praktisk information til ferien, seværdigheder mv i Gdynia

video

Open’er Festival

Festival information Open'er Festival Gdynia-Kosakowo Airport Gdynia Polen Website Social media Facebook Twitter Din mening herunder. Anbefalinger & Bedømmelser:

Mere information om Tyskland

Tyskland (officielt Forbundsrepublikken Tyskland (tysk: Bundesrepublik Deutschland) er en føderal stat af 16 delstater i det vestlige Mellemeuropa. Landet grænser i nord op til Danmark, i vest til Frankrig,Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Østrig, Tjekkiet og Polen. Hovedstaden er Berlin.

Som nationalstat blev Tyskland først samlet i 1871, mens den nuværende stat er en fortsættelse af den vesttyske forbundsrepublik fra 1949. I 1990 blev DDR indlemmet i forbundsrepublikken som fem østtyske delstater.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine mere end 80 millioner indbyggere det folkerigeste i EU. Tysklands økonomi er også den største i EU og den fjerdestørste på verdensplan. Som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi. Landet er bl.a. en vigtig aktør i G8 og NATO. Efter USA er Tyskland verdens mest populære destination for indvandring

Du kan blandt andet læse udførlig beskrivelse af Tyskland på Wikipedia som denne tekst er et lille uddrag af

Links til ferie i Tyskland:

Vejret i Tyskland

Tyskland turistinformation

Valutakurser

Ambassade i Tyskland

UM Tyskland

Vi er sociale !

4,849FansLike
78FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
180AbonnementerAbonner

Vejr & Vejrudsigt Polen (Warszawa)

Warsawa
light intensity shower rain
15 ° C
15 °
15 °
82%
2.1kmh
75%
tors
16 °
fre
14 °
lør
19 °
søn
20 °
man
23 °

Hvad er den polske valuta værd ?

DKK - Danske Kroner
PLN
1,7732

LÆG ET SVAR