Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Krk

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Krk

Krk, den gyldne ø, er den største ø i Kroatien, øen er forbundet til fastlandet med en bro der er 1430 meter lang og som består af to buer. Krk er en ø med en rig kultur og historisk arv. Hovedbyen Krk med den gamle by og de mægtige bymure er blandt de ældste byer ved Adriaterhavet og øen var den sidste kroatiske ø besat af venetianerne.

Seværdigheder i Krk

 • Bymure blev bygget mellem den illyriske periode og venetianske periode. Den første omtale af bymurene stammer fra tiden før Kristus.
 • Kaštel er bygget mellem det 12 århundrede og 14 århundrede
 • Kamplin navnet på pladsen stammer fra det latinske ord campus.
 • Rådhuset er bygget i det 15 århundrede. På den østlige mur er hertug Augustin Barbarings emblem. Under det uret fra 1538 med 24 felter.
 • Vela markedspladsen blev første gang nævnt i 1263, brønden på pladsen stammer fra det 16 århundrede. Under pladsen er der arkæologiske udgravninger der afslører at den ældste del af bymurene stammer fra 4 til 3 århundrede f.Kr.
 • Venustemplet fra 1 århundrede f.Kr, den romerske gudinde for kærlighed, skønhed og ægteskab. Hun var den smukkeste gudinde i det romerske panteon. Antallet af Venustempler inden for det romerske imperium var betydeligt mindre end templer for andre romerske guder, da godkendelse fra kejserens familie skulle gives før bygningen kunne påbegyndes.
 • Sankt Donat er et førsteklasses monument over kroatisk sakral arkitektur. Det er et kapel fra første halvdel af det 12 århundrede og er at finde som verdensarv.
 • Sankt Quirinus kirken fra det 12 århundrede blev bygget af lokal hvid sten.
 • Katedralen fra det 12 århundrede
 • Sankt Francis kirkee er en gotisk kirke fra det 12 århundrede. Klokketårnet blev bygget senere.
 • Det franciskanske kloster var oprindeligt en del af de nordlige bymure. Den østlige del blev bygget i 1910.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Krk Tourist Information

Vela placa 1/1
51500 Krk

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hotel & Apartment Krk

#Krk Best hotels Krk Krk By er en havneby og feriested på den sydvestlige kyst af Krk øen. Byen er et stort turistcenter om sommeren, da der...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Krk
broken clouds
25.2 ° C
25.6 °
25.2 °
73 %
2.4kmh
52 %
man
24 °
tirs
22 °
ons
22 °
tors
24 °
fre
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Krk #iKrk #visitKrk #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her