Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kutina

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kutina

Kutina ligger i det centrale Kroatien, byen blev første gang omtalt i det 13 århundrede. Kutina ligger tæt på naturparken “Lonjskio Polke”, den barokke Mariakirke og de middelalderlige borge der ligger i Moslavina området.

Lonjsko Polje er det største beskyttede vådområde og er en del af Donau. Området dækker over 500 kvadratkilometer og er et populært sted at tage på fuglekikkeri.

Crkva Sv. Marije Snjezne, Mariakirken. Den ældste registrering af opførelsen af ​​kirken er fra 1729, interiøret er et af de smukkeste barokke kirkeinteriører med vægge og lofter prydet med rig stuk og fresker og overdådigt alter der dominerer rummet.

Skolebygningen er over 200 år gammel og stammer fra historisk periode. Det blev opkaldt efter Mato Lovrak, den berømte kroatiske børneforfatter, der havde sit første job der. Moslavina Museum der med sin autentiske dekoration fremkalder atmosfæren og livsstilen i denne region, de vigtigste historiske perioder og opdagelser i dette område.

Husk også at se de fem huse med traditionel træarkitektur i hovedgaden. Bygget af bjælker og planker i egetræ, i den traditionelle arkitektur for denne region i slutningen af ​​det 19 og det tidlige 20 århundrede.

“Vinret” ligger i kælderen til Kulturcentret og blev åbnet i 2002 som et sted for forskellige aktiviteter relateret til vin og kultur. Det er specielt og unikt i Kroatien og Kutina er den største by i vinregionen Moslavina. Hovedaktiviteterne er vinsmagning og den vigtige vinudstilling som siden 2002 afholdes hvert år i slutningen af ​​maj.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kutina Tourist Information

Tržna 8
44320 Kutina

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kutina
light rain
34.4 ° C
34.4 °
34.4 °
38 %
3.2kmh
8 %
ons
30 °
tors
35 °
fre
37 °
lør
30 °
søn
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kutina #iKutina #visitKutina #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her