Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#KutnáHora

Tjekkiet

#CzechRepublic Rejser til Tjekkiet Tjekkiet er et land fyldt med en rig historie, man kan opdage. Denne indlandsstat byder måske ikke på de samme resortmuligheder som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kutná Hora (Kuttenberg)

Kutna Hora – Større end London

Engang var Kutna Hora, denne lille mineby, større end selveste London. I middeladeren var det byen hvor mønter blev slået og byens rigdom skyldtes de store sølvforekomster.

I dag er der mange huse der vidner om byens storhedstid, umiddelbart virker de prægtige bygningsværker fuldstændigt forkert placeret i
denne stille, til tider for stille, provinsby.

Sedlec – Memento Mori

Ikke langt fra Kutna Hora i Sedlec ligger en meget speciel kirke. I krypten samlede en munk i 1511 ben fra klosterets kirkegård i kunstneriske formationer.

Da kirkegården blev anlagt blev abbeden sendt til Jerusalem for at hente jord der blev spredt ud over kirkegården. Derved blev kirkegården en del af det hellige land og det var så populært at blive begravet der, både blandt tjekker, men også folk fra udlandet ville begraves i Sedlec.

Kirkegården voksede og voksede og nåede derved en størrelse på 3,5 ha. Hvor mange skeletter der findes i krypten hersker der en del uenighed om, men et af de gæt der er mest populært er 40.000.

For en dansker kan det virke makabert at man udstiller resterne af mennesker på den måde som man gør i Sedlec. Men i den katolske kirke betragter ikke kroppen på samme måde som den Lutheranske. Bensamlingerne i Sedlec er ment som en huskeseddel til de levende om at alt er forgængeligt.

Memento Mori – husk du er dødelig

Seværdigheder i Kutna Hora

  • Hradek mine museum
  • Skt Barbara katedralen er et fantastisk flot bygningsværk i gotisk stil , byggeriet blev færdiggjort i midten af 1500 tallet da nedgangstiderne i mineindustrien betød masser af arbejdskraft til rådighed for færdiggørelse af katedralen.
  • Vlassky Dvur, den italienske gårdhave navngivet efter de italienske mestre der sørgede for know how i den tjekkiske møntindustri.

Rejser til Kutná Hora, Tjekkiet

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kutná Hora og Tjekkiet.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kutná Hora Tourist Information Office

Kollárova 589/7
Vnitřní Město
284 01 Kutná Hora

T: +420 327 512 378

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tjekkiets turistkontor

#Touristboard Czech Republic Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM Oplev Tjekkiet Tjekkiet har en utrolig smuk natur at byde på og naturligvis de mange smukke byer, hvor Prag og Brno...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tjekkiet valuta, Koruna

1 Koruna = 100 Haleru 1, 2, 5, 10, 20, 50 Koruna20, 50, 100, 200, 500, 1000, 2000, 5000 Koruna Czech National Bank #Monaco #euro #eur #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kutná Hora
clear sky
13.8 ° C
14 °
13.7 °
76 %
5.8kmh
0 %
ons
13 °
tors
20 °
fre
20 °
lør
17 °
søn
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CzechRepublic #KutnaHora #iKutnaHora #visitKutnaHora #Touristinformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her