Få et tilbud på en grupperejse med bus hos os

Museet hører til blandt de ældste af sin slags i Tyskland

I dag udstilles med moderne koncepter, natur- og kulturhistorie fra Nordtyskland.

Ideer til at gøre og se i Oldenburg

Julemarked, Lambertimarkt Oldenburg

Julemarked i Oldenburg Endnu et af tysklands populære julemarkeder I ovenstående film kan du se impressioner fra julemarkedet i Oldenburg. Julemarkederne i Tyskland er generelt meget velbesøgte og du kan...

Se slottet i Oldenburg – dag & nat

Slottet i Oldenburg står smukt i den gamle bydel. På slottet er der museum der fortælles historier om gamle herskere samt kulturhistorie fra Oldenburg og omegnen.

Mere information om Tyskland

Tyskland (officielt Forbundsrepublikken Tyskland (tysk: Bundesrepublik Deutschland) er en føderal stat af 16 delstater i det vestlige Mellemeuropa. Landet grænser i nord op til Danmark, i vest til Frankrig,Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Østrig, Tjekkiet og Polen. Hovedstaden er Berlin.

Som nationalstat blev Tyskland først samlet i 1871, mens den nuværende stat er en fortsættelse af den vesttyske forbundsrepublik fra 1949. I 1990 blev DDR indlemmet i forbundsrepublikken som fem østtyske delstater.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine mere end 80 millioner indbyggere det folkerigeste i EU. Tysklands økonomi er også den største i EU og den fjerdestørste på verdensplan. Som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi. Landet er bl.a. en vigtig aktør i G8 og NATO. Efter USA er Tyskland verdens mest populære destination for indvandring

Du kan blandt andet læse udførlig beskrivelse af Tyskland på Wikipedia som denne tekst er et lille uddrag af

Links til ferie i Tyskland:

Vejret i Tyskland

Tyskland turistinformation

Valutakurser

Ambassade i Tyskland

UM Tyskland

Du kan skifte tekststørrelsen med +/- herunder

Tyskland har meget at byde på!

Vi er sociale !

4,766FansLike
86FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

Vejrudsigt for Oldenburg

Oldenburg
fog
13.4 ° C
14 °
13 °
93%
1.5kmh
68%
lør
24 °
søn
20 °
man
19 °
tirs
18 °
ons
19 °

LÆG ET SVAR