Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Lausanne

Schweiz Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Schweiz

#Switzerland Rejser til Schweiz Der er mere at se i Schweiz end snedækkede bjergetoppe, smukke grønne dale, og gemte hytter, selvom der er mange af dem. Landet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lausanne

Lausanne ligger i den del af Schweiz, der primært taler fransk. Byen ligger ved bredden af ​​Genevesøen, og Alperne rejser sig majestætisk i baggrunden, den perfekte udsigt at vågne op til hver morgen.

Oprindeligt var Lausanne en romersk militærlejr, siden omdannet omdannet til et fort i det 2 århundrede. Det unikke ved moderne Lausanne er at byens centrum ligger ved en udtørret flod og det danner en kløft, der går gennem byens centrum. Det betyder at der er nogle interessante og unikke steder at besøge, især i området i den gamle bydel.

Lausanne er en by der er fyldt med historie. Der er mere end 50 historiske seværdigheder at se i Lausanne. Vores anbefaling er først at tage til Casino de Montbenon. Det blev bygget i 1908, her er der en fantastisk restaurant med en smuk udsigt over søen. Der afholdes flere festivaler der hele året, hvor højdepunktet er Underground Film and Music Festival. Jazz Onze afholdes også der årligt, og African Cinema Festival er også en sjov oplevelse.

Katedralen Notre Dame er imponerende. Byggeriet af katedralen menes at være begyndt allerede i slutningen af ​​1100 tallet. På et tidspunkt stoppede konstruktionen og begyndte ikke igen før i 1200 tallet, og kirken blev endelig færdiggjort og indviet i 1275 af pave Gregor X.

Besøg Cantonal Museum of Fine Arts. Du finder dette museum i den nordøstlige fløj af Palais de Rumine, i sig selv en sand perle af en bygning. Der er nogle fantastiske værker at se, med værker af Bocion og Boregeaud.

På Palais de Rumine skal du huske at besøge de geologiske og zoologiske museer, mens du er der for at udfylde oplevelsen. Paladset, der blev bygget gennem en begavelse efterladt af søn af en russisk adelsmand, stod færdig i 1904, selvom det blev indviet to år før. Der er også et bibliotek til det lokale universitet på grunden.

Lausanne er også hovedkvarter for den olympiske bevægelse, så det virker kun passende at tage lidt tid at nyde det olympiske museum. Der er over 10.000 unikke genstande, der udstilles og mere end 250.000 gæster besøger museet hvert år.

Rejser til Lausanne, Schweiz

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Lausanne og Schweiz.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Lausanne Tourist Information Office

Avenue de Rhodanie 2 – CP 975
1001 Lausanne

T: +41 21 613 73 73

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Schweiz turistkontor

#Touristboard Switzerland Tourism Authority Morgartenstrasse 5a CH-8004 Zurich Switzerland T: 00800 100 200 29 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Switzerland #visitSwitzerland #iSwitzerland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Schweiz valuta, Frank

1 Franc = 100 centime/rappen/centesimo 5, 10, 20 centime/rappen/centesimo 0,5, 1, 2, 5 Franc10, 20, 50, 100, 200, 1,000 Franc   Swiss National Bank#Switzerland #Franc #chf #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lausanne
scattered clouds
3 ° C
5.1 °
-0 °
85 %
0.4kmh
46 %
søn
9 °
man
10 °
tirs
6 °
ons
6 °
tors
7 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lausanne #iLausanne #VisitLausanne #Switzerland #VisitSwitzerland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her