Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Lleida

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Lleida

Lleida ligger i Catalonien i Spanien og er en af regionens ældste byer, med rødder helt tilbage i bronzealderen. Byen var en iberisk by indtil romerne erobrede som en af deres nordlige erobringer. Da Romerriget brød sammen blev kontrol over byen overdraget til maurerne.

Besøg et af Lleidas fascinerende museer

En af de mest interessante steder du kan besøge i Lleida er museet som er opkaldt efter byen. Lleida Museet blev åbnet i 2008 og udstiller en lang række historiske artefakter og kunstværker fra de forskellige perioder i byens historie. Konceptet blev først udviklet i 1997 og bygning står nu som en passende hyldest til Catalonien-regionen.

Hvis du gerne vil ud i noget mere moderne kan du besøge Jaume Morera Art Museum, hvor der udstilles malerier som falder under den moderne kunstkategori. Museet er kommuneejet og byder på gratis rundvisninger, så du kan se alle de nyeste værker fra kunstnere i regionen.

Derudover tilbyder Art Center of La Panera også et indblik i den lokale kunstscene. Museet ligger i en af de ældste områder af byen. De fleste af de udstillede kunstværker er moderne, men selve bygningen er fra det 12. århundrede. Museet byder på en stor samling permanente udstillingsmaterialer samt adskillige uddannelsesmæssige aktiviteter.

Deltag i en af Lleidas underholdende festivaller

Hvis du planlægger din tur til Lleida helt perfekt kan du deltage i en af Lleidas mange underholdende festivaller. En af de to bedste er den lokale Folk Festival som finder sted i marts måned og giver mulighed for at lære lokale, nationale, og internationale folkemusikere at kende rundt omkring i byen. Den lokale Jazz Festival er ligeså imponerende og finder sted i november. Du vil altid kunne finde livemusik som passer til din smag i Lleida; især under maj og september festerne skydes i gang!

Der afholdes også adskillige traditionelle festivaller i Lleida som hver især byder på mindeværdige oplevelser. Festa Major er den årlige byfest som skaber den mest fantastiske festatmosfære. Så er der også Escargot Festival, som er blevet afholdt hvert år siden 1980 og er den største af sin slags i hele verden. Festerne ledes af Rådhusets 12 Giants. Det ældste par blev skabt i 1840.

Rejser til Lleida, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Lleida og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Lleida

Carrer Major, 31 bis
25007, Lleida

T: +34 902 250 050

www: Website Link

Àgencia Catalana de Turisme

Paseo de Gracia 105, 3º planta
08008 Barcelona

T: +34 934849900

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Lleida
clear sky
28.7 ° C
29.1 °
28.2 °
43 %
7.2kmh
0 %
tors
29 °
fre
32 °
lør
35 °
søn
37 °
man
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Lleida #iLleida #VisitLleida #Catalunya #Catalonia #CatalunyaExperience #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her