Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Makarska

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Makarska

Som en del af den dalmatiske kyst har Makarska et solrigt klima, isolerede strande og masser af fordele, som kun Adriaterhavet kan give. Makarska er ikke langt fra Split og Dubrovnik så de to spændende byer kan føjes til en rejseplan.

Når du er i Makarska vil du blive tiltrukket af stranden. Stranden er ved en naturlig bugt og sandet er rent og varmt. Sørg for at tage dig tid til at udforske promenaden fyldt med caféer og butikker og flot udsigt over havnen.

Det maleriske Biokovo bjerg beskytter Makarska mod køligere vinde fra fastlandet og øerne Hvac og Brac beskytter mod vinde fra havet, så Makarska har fredfyldte strande med perfekt stille turkisblåt vand. Med 60 kilometer kystlinje har Makarska Riviera masser af strande, som du kan besøge. De mest populære strande er Nikolina som er en idyllisk strand med Blåt flag miljøvurdering. Stranden ved Punta Rata nær Brela er en favorit blandt turister med lavt vand og masser af faciliteter.

Makarska er har bevaret fortidens charme, gaderne er smalle og brolagte. Byen har et lille marked hvorfra der sælges frugt og blomster. Det malakologiske museum er en fantastisk måde at tilbringe noget tid på en ferie i Markarska. Det ligger i det franciskanske kloster og her kan du se 3 000 hvirvelløse fossiler, for ikke at nævne snegle, snegle, blæksprutte og blæksprutte. Der er noget, der holder alle i familien interesserede, så sørg for at besøge Malacological Museum.

Endags bådture kan tage dig til Hvar og Brac, hvis du har lyst til at udforske regionen. For de der gerne vil være aktive er der mulighed for vandreture og mountainbiking på Biokovo bjergets mange vandrestier og cykelstier, herfra er der en malerisk panorama havudsigt.

Smukke Makarska bør ikke gå glip af, det er en af ​​de varmeste byer i Kroatien så næsten ethvert tidspunkt på året er det perfekte tidspunkt at komme væk fra verden omkring dig og slappe af.

Seværdigheder i Makarska

  • Markuskatedralen fra 17 århundrede på torvet.
  • Statue af Andrija Kačić Miošić
  • Peterskirken fra 13 århundrede ligger på Sv. Petar halvøen
  • Det franciskanske kloster  fra 16 århundrede
  • Det barokke Ivanišević palads
  • Villa Tonolli hvor der er bymuseum

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Makarska Tourist Information

Obala kralja Tomislava 16
21300 Makarska

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Makarska
broken clouds
26.9 ° C
26.9 °
26.9 °
76 %
2.8kmh
84 %
man
25 °
tirs
25 °
ons
25 °
tors
25 °
fre
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Makarska #iMakarska #visitMakarska #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her