Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Malaga

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Malaga Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Málaga

Byen Málaga har en imponerende historie: Byen blev grundlagt i det 8. århundrede e.Kr. af de søfarende fønikere og er nu blevet en reel metropol med international flair. Og med god grund: livet pulserer i storbyen. Samtidig har Málaga ikke mistet sin historiske charme. Hvor den århundredgamle historie er parret med det moderne, kan du tilbringe en vidunderlig ferie – og de sydlige spaniere vil hilse på dig med en klassisk “Olé”.

Med omkring en halv million indbyggere er Málaga den næststørste by i Andalusien efter Sevilla. Ud over adskillige historiske bygninger – såsom katedralen og biskopens bolig i byens centrum, huset, hvor Pablo Picasso blev født, Alcazaba-slottet og den botaniske have – har Malaga meget mere at tilbyde. Den smukke og velplejede bymidte inviterer dig til at spadsere. Og for at genoplade batterierne kan du stoppe ved en af ​​de mange gadecaféer.

Hvis du besøger byen Málaga under din ferie i Andalusien, skal du planlægge en pause i en af ​​de typiske bodegaer. Der serveres en varm eller kold godbid med hver drink, som altid er frisklavet. Hvis du er virkelig sulten, anbefaler vi en omvej til en typisk tapasbar, som findes på næsten hvert hjørne i Malagas centrum. De utallige specialiteter inspirerer enhver gourmet, og de rigtige drinks, hvad enten det er øl, tørvin, sød Málaga eller Hiervas, smager godt sammen med dem.

Godt styrket springer du ind i byens kulturelle liv: Udover teaterforestillinger og shows udføres flamenco også på mange scener i Malaga. De sensuelle danser understøttes af flammende guitarmusik og er indbegrebet af den spanske livsstil. Hvad der begynder så blidt og roligt, ændres i løbet af sangen til følelsesmæssigt fyrværkeri.

Intet spørgsmål om det: De yndefulde danser, der typisk udføres på en lille træscene i bodegaer eller på festivalområdet, repræsenterer et fremragende aftenprogram i Malaga. Flamenco kommer fra den autonome spanske region Andalusien og har også en lang tradition i Malaga.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Hvis du kommer med skib kan du her se mere om terminaler og havne

Ferry Terminal Malaga

#MalagaHarbour Estación Maritima de Málaga Puerto de 29001 Málaga Espana Terminal Information, Terminal Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Arrivals, Departures, Contact Information

Málaga Boutique & Luksushoteller

#Malaga Malaga Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Málaga Byen Málaga har en imponerende historie: Byen blev grundlagt i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Malaga #Spain #5Hotel #LuxuryHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her