Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Marielyst

Danmark

#Denmark Rejser i Danmark       #Denmark #Scandinavia #Europe #TouristInformation #Adventure #Holiday Danmark Covid-19 / Coronavirus

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Marielyst

Feriehusområdet i Marielyst er et af Danmarks smukkeste og mest populære feriested og er altid populært blandt familier. Marielyst ligger på øen Falster i den sydligste del af Danmark ved Østersøen. Marielyst ligger midt i smuk natur omgivet af en strand, skov og et fuglereservat. Her finder du adskillige aktivitetsmuligheder for hele familien. Uanset om det er kulturelle eller underholdende seværdigheder, har Marielyst meget at tilbyde.

Marielyst tilbyder dig og din familie en af ​​Danmarks længste strande. Stranden er en relativt bred, børnevenlig sandstrand med rent vand og små klitter. En ideel strand til bare at slappe af eller til svømning, solbadning, vandreture og have det sjovt med dine små. Lige bag stranden og langs Falsters østkyst ligger gran- og nåleskoven Bøtøskoven. Skoven grænser op til Bøtø Nor i nord og Gedesby i syd og er ideel til vandreture på alle årstider.

Der er masser af aktiviteter i området, som hele familien kan prøve. Uden for byen finder du en gokartbane, et bowlingcenter, en golf- og minigolfbane og et dykkercenter. Kedsomhed vil være et fremmed ord for dig her. Sørg for at tjekke postmøllen i Stovby. Det er den eneste af sin art i Danmark. Møllen blev bygget i 1668 og er siden brændt ned og genopbygget flere gange. Møllen er nu blevet restaureret og er åben for besøgende.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Marielyst Turistinformation

Marielyst Strandvej 54
4873 Væggerløse

T: +45 5413 6298

www: Website Link

Visit Lolland-Falster

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Danmarks turistkontor

#Touristboard Denmark Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #Denmark #visitDenmark #iDenmark #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Danmark valuta, Krone

1 Krone = 100 Øre. 50 øre 1, 2, 5, 10, 20 Kroner50, 100, 200, 500, 1000 Kroner Danish National Bank #Denmark #krone #dkk #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nykøbing Falster
clear sky
12.3 ° C
12.3 °
11.2 °
85 %
4.5kmh
8 %
man
16 °
tirs
15 °
ons
17 °
tors
16 °
fre
12 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Marielyst #iMarielyst #VisitMarielyst #Denmark #VisitDenmark #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her