Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Meissen

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Meissen

Hvis du overvejer at tage dig tid til at udforske Tysklands Elbe dal, så bør du besøge Meissen. Byen er kendt verden over for at have produceret porcelæn gennem historiens gang og er derfor blevet kaldt for Sachsenregionens fødselssted.

Byen blev grundlagt i det 10. århundrede og dens navn afspejler den industri som har gjort den kendt. Bogstaveligt talt betyder Meissen ’mosser’ eller ’er der arbejder i mosen’. Hvem arbejder i mosen? Porcelænsmagere. Der er en masse utrolige seværdigheder i Meissen som ikke nødvendigvis har noget med porcelæn at gøre.

Albrechtsburg er et syn i sig selv

I 929 erobrede Henry 1. endelig den slaviske Glomacze stamme. For at fejre hans sejr byggede kongen en fæstning direkte ovenpå stammens tidligere boplads – på stenene langs Elbefloden. Denne fæstning endte med at blive centrum i den voksende by og gennem de næste 500 år begyndte Meissen at få indflydelse som en købstad. Byens rigdomme gjorde at fæstningen endte med at blive en af Tysklands kronjuveler indenfor turiststeder. Tårnene som befinder sig i Meissens midtby er udførte i gotisk stil og kan umuligt overses.

Meissen Katedralen er også udført i det klassiske gotiske design som var så udbredt i Europa fra det 13. til det 15. århundrede. Det der gør katedralen unik er at tvillingetårnene ikke oprindeligt var knyttede, hvilket først skete 700 år efter katedralens konstruktion. Dette bispedømme var et af områderne som accepterede reformationen og der var derfor ingen katolsk tilstedeværelse i byen i næsten 400 år.

Slut dagen af med en tur til Meissens porcelænsfabrik som har produceret keramik siden 1710. Her blev Europas første højkvalitetsporcelæn produceret og det nuværende fabriksområde har været i drift siden midt i det 19 århundrede.

Planlæg dit besøg under en af de årlige festivaler

Det der gør at Meissen skiller sig ud som et besøgssted er de mange festivaler som tager sted årligt, lige fra foråret til efteråret. En af de bedste er vinfestivalen hvor man kan smage på de forskellige lokale vine som bliver fremstillede i Elbetals vingårde. Området er en af de nordligste vinregioner i hele Europa, så der er mange unikke smage at nyde. Tag på et besøg til regionens vingårde for at få en fantastisk oplevelse – og en betagende udsigt.

Hvis du ønsker en sigte udsigt over byen før du vender næsen hjemad, så besøg Meissen Frauenkirche hvor du kan forcere trinnene til tårnets top som knejser over den gamle markedsplads. Denne kirke blev først nævnt i 1205 og er ældre end den mere kendte katedral som befinder sig ved siden af slottet. Kirken blev genopbygget i det 15. århundrede efter en ødelæggende brand og selvom opstigningen er hård at gennemføre, så er udsigten hele indsatsen værd.

Rejser til Meissen, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Meissen og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourismus Sachsen

Tourismus Marketing Gesellschaft Sachsen
Bautzener Str. 45-47
01099 Dresden

T: +49 0351 49170 0
F: +49 0351 49693 06

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyskland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#germany #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Meissen
overcast clouds
21 ° C
24.1 °
19.7 °
76 %
5.6kmh
96 %
ons
21 °
tors
27 °
fre
21 °
lør
25 °
søn
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Meissen #iMeissen #VisitMeissen #Saxony #Sachsen #visitsaxony #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her