Søg i verden - indtast ord eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Metropolitana de Lisboa Rejse Video

Metropolitana de Lisboa Guide

 

Hvad skal man se i regionen ?

Portugals hovedstad, Lissabon, er bygget på syv bakker og ligger på kanten af ​​Atlanterhavet, en af ​​de få vesteuropæiske storbyer, der ligger ud mod havet. Byen ligger ved Tejo flodens nordlige bred, inden den løber ud i Atlanterhavet.

Lissabons hovedgade, Avenida da Liberdade, er en bred boulevard med grønne træer, eksklusive hoteller og eksklusive butikker. De gamle distrikter Mouraria og Alfama har bevaret deres charme med snoede gyder og azulejo-dækkede mure. Mod vest er en bakke, der stiger stejlt op i Bairro Alto (øverste by).

Byen Sintra har været beboet af mennesker i meget lang tid med sine talrige arkæologiske levn. Byen er omgivet af behagelige skove og en lang række grønne bakker med en fremragende udsigt over kysten.

Byer i Metropolitana de Lisboa

Lissabon

#Lissabon Lissabon Video Lissabon Guide   Hvad skal man se i Lissabon ?   Hvor ligger Lissabon i Portugal ? Hvor ligger byen i Portugal og hvor langt er der til...

Godt at vide

Her kan du finde informationer der er godt at vide på din rejse

Info

More

    Social media links

    Vi er på sociale medier, du er velkommen til at kigge med og deltage i debatten på en eller flere af vores rejserelaterede sider.

    Top 10 populære hashtags på vores sider:

    #Rejser #Bilferie #KørSelv #Togrejser #Flyrejser #Busrejser #Hotel #Lejlighed #HotelTilbud #BilligeRejser

    Andre populære hashtags er: