Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Milan

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Milan

Udover at være Italiens andenstørste by er Milano også et af de største byområder i den Europæiske Union.

Store dele af byens udvidelse fandt sted i de to årtier lige efter 2. Verdenskrig og byens fokus ligger i dag primært på mode og design.

Milanos utallige arkæologiske skatte

Flere end to millioner mennesker rejser til Milano hvert år udelukkende for at udforske byens mange arkæologiske og kunstneriske vidundere. En af de primære attraktioner er Milano Cathedral, som er en af verdens største katedraler. Det tog næsten 600 år at bygge katedralen færdig og dens spir er intet mindre end verdenskendte.

Det er dog ikke kun katedralen som er et besøg værd. Du kan for eksempel også planlægge en tur til Santa Maria delle Grazie: et dominikansk kloster som ligger relativt centralt i byen. Ved Holy Mary of Grace vil du blive mødt med nogle af Leonardo da Vincis største værker, heriblandt Den Sidste Nadver.

Glem Fashion Week – tag til Furniture Week

Med Milano Fashion Week tjener byen millioner hvert eneste år, men en mindre kendt designuge som også er et besøg hver er Furtniture Week. Under denne uge i april vil du blive mødt med verdens største messe. April er det perfekte tidspunkt at tage på besøg og udforske byen såvel som det uimodståelige, italienske landskab.

Under denne uge vil der være adskillige muligheder for at se på indretning og interessante designs. Der er især fokus på kunstnerisk belysning i Rho, hvor store dele af festivalen afholdes. Rho er en fantastisk del af det milanske metropolområde, med næsten 2.000 års historie som enhver frit kan udforske.

Husk at udforske landets kongehus

Indenfor Milanos grænser vil du være omringet af tagtoppespir, som opfordrer til at udforske byen og dens mange skjulte perler. Det bedste sted at udforske i midtbyen er området omkring det kongelige palads. Her er der utallige museer, gallerier, madbåse, og caféer, så du får chancen for at udforske byens kultur på den mest omfattende måde du overhovedet kan forestille dig. Dette område er lidt dyrere end resten af byen, men den unikke atmosfære er de ekstra penge værd.

Milano er en fantastisk by som har usigeligt meget at byde på. Sørg for, at smide nogle af vores forslag på din rejseplan, så du kan udforske byen på en unik og interessant måde. Det bedste ved et besøg hertil er, at der altid er noget nyt at se. Du vil uden tvivl opleve, at Milano er en by som lokker gang på gang.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Milan Tourist information office

Piazza Duomo 14
Milano

T: +39 02 884 55555

www: Website Link

InLombardia

EXPLORA S.C.p.A
Via Fabio Filzi, 22
20124 – Milano

T: +39 02 7262841

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Milan
clear sky
32.1 ° C
33 °
30.6 °
39 %
2.7kmh
0 %
ons
31 °
tors
33 °
fre
31 °
lør
34 °
søn
37 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Milan #iMilan #VisitMilan #ViaggioinLombardia #InLombardia #Lombardy #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her