Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Motovun

Kroatien

#Croatia Rejser til Kroatien Med mange byer, der er beliggende helt perfekt til at give besøgende adgang til de naturlige vidundere og den skønhed, der synes...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Motovun

Motovun ligger i det centrale Istrien og er en middelalderby der har bevaret meget af sin charme. Bygget oven på den antikke by Castellieri ligger Motovun højt på en bakke med huse der er spredt tæt på bakkens toppen. Den sene renæssance Stephans kirke blev bygget i begyndelsen af ​​det 17 århundrede efter tegninger af den kendte venetianske arkitekt Andrea Palladio (1508-1580). Kirken er kendt for mange statuer og kunstværker.

Når du er i Motovun skal du besøge den berømte Motovun skov, den 10 kvadratkilometer store skov er det et af de bedste steder i verden at samle trøfler. Skoven er fyldt med egetræer og bliver kunstigt oversvømmet for at opretholde kvaliteten på ​​de naturlige forhold. På grund af det gunstige klima og indflydelsen fra Mirna floden mener eksperter at den hvide trøffel fra denne del af Istrien er blandt ​​den højeste kvalitet af trøfler i verden.

På skråningerne af bakken er der store vinmarker hvis druer omdannes til god vin. Selvfølgelig er et glas vin af høj kvalitet fra en af ​​vingårdene uundgåelig sammen med et godt måltid. De mest populære lokale vine er hvid malvasia og rød teran.

Siden 1999 har Motovun været vært for en international avantgarde filmfestival med produktioner af uafhængige kunstnere. Afholdt i løbet af en uge i juli eller august, der er ofte screeninger i byens historiske områder.

Bortset fra gastronomi tilbyder Motovun også noget for interesserede i kultur. Det er en by fyldt med interessante kirker, bymure og maleriske brostensbelagte gader. Cyklister nyder cykelstierne der går gennem Mirna floddalens uberørte natur.

Seværdigheder i Motovun

  • Historisk centrum
  • Centrale torv, middelalderlige mure og den unikke udsigt fra toppen af murene
  • Gotisk klokketårn fra det 13 århundrede
  • Romansk palads
  • Motovun trapperne, den længste trappe i Kroatien

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Motovun Tourist Information

Trg Andrea Antico 1
52424 Motovun

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Kroatiens turistkontor

#Touristboard Croatia Tourism Authority Iblerov trg 10/IV 10000 Zagreb T: +385 (0)1 4699 333 F: +385 (0)1 4557 827 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #croatia #croatiafulloflife #visitcroatia #icroatia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Kroatien valuta, Kuna

1 Kuna = 100 Lipa. 1, 2, 5, 10, 20, 50 lipa 1, 2, 5 Kuna5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000 Kuna   Croatian National Bank...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Motovun
overcast clouds
20.3 ° C
21.3 °
18 °
87 %
1.7kmh
98 %
søn
20 °
man
24 °
tirs
26 °
ons
27 °
tors
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Motovun #iMotovun #visitMotovun #croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her