Få et tilbud på en grupperejse med bus hos os

Museum Industriekultur ligger i den forhenværende stenkulsmine Piesberg og her vises historien om industrialiseringen i Osnabrück.

Haseschacht blev bygget i 1871 og med dens rundbuearkitektur regnes den for at være en af Tysklands smukkeste af denne slags.

På museet kan du få indsigt i minedrift fra gamle dage, her kan du blandt andet se to dampmaskiner og så har museet en helt meget interessant attraktion hvor du kan se minedrift 30 meter under jorden fra en elevator med glasruder.

Derefter går turen gennem en 300 meter lang historisk minegang over til bygningen ”Magazingebäude” (1893) hvor museet arrangerer særudstillinger.

Ideer til at gøre og se i Osnabrück

Felix-Nussbaum-Haus, Osnabrück

I Felix-Nussbaum-Haus kan du se mere end 200 kunstværker i verdens største samling af maleren Felix Nussbaums værker. Hans værker omhandler hovedsageligt situationen blandt de tyske jøder, der flygtede...

Mere information om Tyskland

Tyskland (officielt Forbundsrepublikken Tyskland (tysk: Bundesrepublik Deutschland) er en føderal stat af 16 delstater i det vestlige Mellemeuropa. Landet grænser i nord op til Danmark, i vest til Frankrig,Luxembourg, Belgien og Holland, i syd til Schweiz og Østrig og i øst til Østrig, Tjekkiet og Polen. Hovedstaden er Berlin.

Som nationalstat blev Tyskland først samlet i 1871, mens den nuværende stat er en fortsættelse af den vesttyske forbundsrepublik fra 1949. I 1990 blev DDR indlemmet i forbundsrepublikken som fem østtyske delstater.

Med sin centrale beliggenhed har Tyskland haft afgørende indflydelse på Europas historie. I dag er landet med sine mere end 80 millioner indbyggere det folkerigeste i EU. Tysklands økonomi er også den største i EU og den fjerdestørste på verdensplan. Som verdens største eksportnation anses landet for motoren i europæisk økonomi. Landet er bl.a. en vigtig aktør i G8 og NATO. Efter USA er Tyskland verdens mest populære destination for indvandring

Du kan blandt andet læse udførlig beskrivelse af Tyskland på Wikipedia som denne tekst er et lille uddrag af

Links til ferie i Tyskland:

Vejret i Tyskland

Tyskland turistinformation

Valutakurser

Ambassade i Tyskland

UM Tyskland

Du kan skifte tekststørrelsen med +/- herunder

Tyskland har meget at byde på!

Vi er sociale !

4,758FansLike
80FølgereFølg
169FølgereFølg
47FølgereFølg
0LikesLike
181AbonnementerAbonner

LÆG ET SVAR