Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Naples

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Napoli

Napoli er en af de største byer i Europa samt en af de ældste byer i hele verden. Byens beliggenhed ved Middelhavet gør, at den er en populær rejsedestination, og dens lange historie med græske bosættelser gør, at der er meget at se.

Selve byen blev grundlagt i det sjette århundrede f.v.t. og har igennem historiens gang spillet en vigtig rolle i de græske og romerske samfund. Der er utallige ting at se og lave på en tur til Napoli. Byen er hjemsted for en unik blanding af arkitektur, kultur, og mad, som betyder, at der ligger dig en enestående oplevelse i vente.

Vidste du, at pizza blev opfundet i Napoli ?

En af verdens mest populære retter blev opfundet i Napoli som et måltid for de fattige, men takket være Ferdinand IV blev det hurtigt populært blandt folk i alle klasser. Mange af de bedste pizzaer kommer fra byen, såsom Neapolitan og Margherita, opkaldt efter Queen Margherita of Savoy. Byen er hjemsted for utallige fantastiske pizzeriaer, så det er bare om at vælge en og tage af sted.

Napoli har været hjemsted for Neapolitan Academy of Fine Arts i flere end 250 år. Siden akademiets grundlæggelse i 1752 har det produceret utallige værker fra italienske kunstnere, heriblandt mestrene. Her er der mulighed for at tage til workshops indenfor malerier, skulpturer, og design mens du befinder dig i byen, så du virkelig kan følge i mestrenes fodspor. Hvor i verden ville du ellers have mulighed for at følge i Domenico Morellis fodspor på sådan en unik måde?

Porcelæn er et af de største symboler for kulturen i Napoli, hvor der stadig findes fabrikker fra det 19. århundrede. Mange af de vigtigste porcelænsværker, gamle romerske skulpturer, og andre vigtige lokale værker kan ses på Capodimonte, som er et af verdens mest unikke kunstmuseer. Listen over berømte værker er længere end man lige skulle gå og tro, så det er et sted man sagtens kan tilbringe en hel dag, hvis det skulle friste.

Der er et væld af historie at udforske i Napoli

Du behøver ikke være kæmpefan af ruiner for at få noget ud af et besøg til Herculaneum, som blev ødelagt da Vesuv gik i udbrud. Ruinerne er dog sidenhen blevet genopbyggede, så man nu til dags kan se dem i deres originale udgave. Napoli er en af de få byer i verden som byder på sådan en mulighed. Den varme aske hjalp med at bevare genstande udført i træ og området blev så godt begravet, at selv de højeste bygninger bevaredes. Det var et rigt område med masser af fine huse.

Derudover er der også utallige andre udforskningsmuligheder som du for alt i verden ikke må gå glip af. Uanset hvad bør du sørge for at tage til et show på San Carlo. Det er Italiens ældste og største operahus, hvor du kan få dig et indblik i Old World ekstravagance fra det 19. århundrede. Operahuset blev bygget i 1737 men er siden blevet genopbygget grundet en altødelæggende ildebrand i 1816.

Er du klar til at besøge Napoli? Med sine verdenskendte vine, fantastiske køkken, og 3.000 års moderne historie har byen noget helt særligt at byde på. Tag en dyb indånding og nyd den befriende følelse du uden tvivl vil få mens du befinder dig i byen.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Campania

via S. Lucia 81
80132 Napoli

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Naples
scattered clouds
21.9 ° C
23.4 °
21 °
76 %
2.1kmh
40 %
man
23 °
tirs
25 °
ons
28 °
tors
29 °
fre
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Naples #iNaples #VisitNaples #Campania #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her