Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Nessebar

Bulgarien

#Bulgaria Rejser til Bulgarien Bulgarien er et livligt, smukt land fyldt med mulige steder at gå på opdagelse på din næste ferie. Bulgarien er bedst kendt for...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Nessebar

Nessebar ligger på den bulgarske side af Sortehavet og begyndte at blomstre da den blev til en græsk koloni i 400 f.Kr. Nessebar var en højborg for alle civilisationer som gennem tiderne har været ved magten og indflydelserne af disse civilisationer afspejles stadig i byen.
Byen er ikke særlig stor, hvilket gør det endnu mere imponerende at den indeholder så mange steder på Verdensarvslisten. Med mere end 40 kirker i området, masser af strande at nyde, og fantastiske ruiner at besøge kan det være svært at bestemme hvad der skal ske først!

Et besøg i Nessebars gamle bydel

Hvis du kan finde vej gennem de mange reklamer, så vil du elske Nessebars gamle bydel. Selvom det kan virke som om der er nogen ude efter at stjæle din pung på hver eneste kvadratcentimeter, så er der masser af dejligt havudsigt at nyde mens du spiser et småt måltid. Gaderne er brostensbelagte, hvilket gør turen endnu smukkere. Sørg for at besøge mindst én af områdets kirker – de er fantastiske eksempler på den unikke 12. århundredes arkitektur. Køb en souvenir eller to når dagen er slut.

Oplev kulturen mens du slapper af

Sunny Beach er en af de største hotelkomplekser ved den bulgarske side af Sortehavet. Kæden ejer mere end 200 hoteller og tilbyder flere mils strande. Blandt aktiviteterne som du kan planlægge på forhånd er der surfing, faldskærmsudspring, og ridning. Når du bliver træt af at nyde sandet, stranden, og solen, så er der masser af shows, pubs, og restauranter på gå afstand. Indenfor tre kilometers afstand kan du finde mange af de forskellige ruiner som gør at Nessebar er sådan en fascinerende by, så hvis du bor i midten af byen er du i nærheden af alle de bedste attraktioner Nessebar har at byde på.

Besøg oldtidstemplerne

Selvom der findes mange Akropolis bygninger og templer til Apollo som er i bedre stand end dem i Nessebar, så er Nessebars ruiner yderst interessante, takket være deres aldre og opbygninger. Som sagt er byen en gammel græsk koloni, så her kan du se smukke murværkskonstruktioner med unikke hvælver som nemt kan konkurrere med moderne konstruktioner. Udforsk området og tænk over livet, ligesom grækerne gjorde for mange år siden. Tag byens historie til dig og nyd en eftermiddag i Bulgariens sol.

Er du klar til at besøge Nessebar?

Nessebar er en unik by som kombinerer gamle og nye element men på samme tid også formår at holde de to adskilt. Byen befinder sig på en ø og du kan besøge den gamle bydel ved at gå over den bebyggede landtange. Denne konstruktion er endnu en af Nessebars mange attraktioner.

Rejser til Nessebar, Bulgarien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Nessebar og Bulgarien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nessebar Tourist Information Office

ul. “Hristo Botev” 2
8230 Tsentar, Nessebar

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Bulgariens turistkontor

#Touristboard Bulgaria Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR #Bulgaria #visitBulgaria #iBulgaria #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Bulgarien valuta, Lev

1 Lev = 100 stotinki. 1, 2, 5, 10, 20, 50 stotinki 1, 2 Lev2, 5, 10, 20, 50, 100 Lev   National Bank of Bulgaria#Bulgaria #lev #bgn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Nesebar
scattered clouds
15.2 ° C
15.2 °
15.2 °
55 %
3.5kmh
28 %
man
21 °
tirs
19 °
ons
20 °
tors
19 °
fre
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

[WPCR_INSERT]

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Nessebar #iNessebar #VisitNessebar #Bulgaria #VisitBulgaria #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her